Bagárová řeší překážky v lásce. Vztah na dálku jí dává zabrat, chce další děti

Po náročném rozchodu s bojovníkem Machmudem Muradovem, se kterým Bagárovou pojí jejich dcerka Rumia, se na zpěvačku usmálo štěstí. Už několik měsíců je šťastně zadaná s podnikatelem Leem a jejich láska jen kvete.

I v tomto vztahu ale musí řešit různé potíže. Nejnáročnější je pro ně pravděpodobně to, že jejich vztah je na dálku. "On je z Karlových Varů, já bydlím v Brně. Jsme od sebe fakt daleko," posteskla si zpěvačka v Podcastu bez názvu.

[chooze:article;value:488062]

​Přesto se s touto potíží oba snaží poprat, jak jen to jde. "Na tu dálku se vidíme opravdu často, třeba dvakrát do týdne, někdy jednou za týden na pár dní. Záleží, jak nám to práce povolí. Snažíme se spolu být co nejvíc, ale jsme dva rozumní lidé a neblázníme, protože máme každý své povinnosti," nastínila Bagárová.

Jednoduché to není také proto, že zpěvačka má doma 2,5letou Rumii. "Kdybych neměla dítě, tak se sbalím a jedu. Ale jenom tak na otočku, jak to třeba Leo dělá kvůli nám, aby nám dal pusu, to já si s malou nemůžu dovolit. Oba myslíme na to, aby ona měla své pohodlí a režim," vysvětlila.

[chooze:gallery;value:30243]

​Přesto je její dcerka to nejlepší, co ji v životě potkalo. Dokonce by Bagárová chtěla i další ratolesti. "Vždycky jsem chtěla tři děti a říkám si kdy. Možná jsem měla Ruminku mít dřív," říká si, ale zároveň je podle ní všechno tak, jak má. 

[chooze:article;value:479197]

​I když je šťastně zadaná, myslí Monika pořád na to, aby se svému partnerovi líbila. "Není dobré zpohodlnět ve vztahu, je pořád dobré se o sebe starat. Já to třeba dělám pro Lea, já jsem ráda, když se mu líbím a když mi řekne, že mi to sluší," podotkla zpěvačka.

Navíc se s přítelem navzájem motivují, a to nejen v osobní rovině. "Mám vedle sebe člověka, který pracuje každý den, a mě to motivuje. Ani jeden z nás není ten typ, že bychom dali všechno stranou. Užíváme si, ale také spolu chceme budovat a vytvořit něco pro rodinu," uzavřela Monika.

Bagárová s přítelem plánuje velké věci. Touží po svatbě a dalších dětech:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.