Bagárová s přítelem plánuje velké věci. Touží po svatbě a dalších dětech

Monika Bagárová zažila rok plný zvratů. Po bolestivém rozchodu se zápasníkem Makhmudem Muradovem se soustředila hlavně na malou Ruminku a svou pěveckou kariéru. Do jejího života ale nedávno vstoupil muž, do kterého se zamilovala až po uši.

"Zářím proto, že jsem šťastná. Mám skvělou rodinu, lásku, milovanou dceru. Všechno je skvělé. Co může mít člověk víc než být zamilovaný? Můj partner je muž, se kterým sdílím stejné hodnoty a pohled na život. Je ten pravý," prozradila Bagárová.

[chooze:article;value:478525]

"Leo je velmi chápavý a vše zvládá na jedničku. Netuším, co přijde, ale chci respektovat jeho soukromí. Stal se ale součástí mého nového alba, o našem vztahu je píseň Plán," vychvalovala si zpěvačka mladého podnikatele Leonarda Lekaje.

"Zatím spolu fungujeme dobře a zvládáme se vídat. A kde se jednoho dne usadíme, ví jen ten nahoře," dala Monika jasně najevo, že s Leonardem nejde jen o nějaký flirt. Plánuje s ním budoucnost, včetně případného stěhování. Zatím jim však vzdálenost nevadí. Bagárová žije s rodiči v Brně a mladý zlatník je z Karlových Varů.

"Já bych se v budoucnu velmi ráda vdala, ale uvidíme, co čas přinese. Chtěla bych mít ještě dvě děti, u jednoho rozhodně nezůstanu. Chtěla bych mít velkou rodinu," svěřila se zpěvačka, že její dcera Ruminka snad nebude moc dlouho jedináčkem.

[chooze:article;value:474729]

"Ruminka je povahově celá já," popsala okouzlující umělkyně, že se jí dcera stále více podobá. Se svým novým přítelem dceru už seznámila. I s jejím otcem, zápasníkem Makhmudem Muradovem, udržují dobré vztahy a Ruminka se s ním pravidelně vídá, svátky spolu ale nestráví.

"Mach s námi na Vánoce nebude. Nevím, jak to má s Ruminkou naplánované, ale oslaví si to spolu někdy jindy. Vánoce budeme trávit doma s rodinou. Bude tam babička, děda, rodiče, ségra," dodala zpěvačka, která si na své rodině velmi zakládá. S rodiči v současnosti dokonce žije v novém domě v Brně a nemůže si jejich společné bydlení vynachválit.

Podívejte se na video, jak Monika Bagárová čekala svou dceru Ruminku (12/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.