Bagárová se s láskou netají. S partnerem posunuli vztah na další úroveň

Sympatická porotkyně SuperStar Monika Bagárová si užívá exotickou dovolenou s partnerem Leonardem Lekajem. Společně vyrazili do resortu na Zanzibaru a po cestě se zastavili v Dubaji. Z krásné zpěvačky čiší štěstí a spokojenost, Moničin nový objev si totiž perfektně rozumí i s její milovanou dcerou Ruminkou. Podle instagramových příběhů se o ni sympatický podnikatel příkladně stará. 

"Zdravíme z tohoto nádherného místa, dnešní celý den plánujeme strávit v bazénku, že Rumi? Budeme si hrát a opalovat se," sdílela Monika Bagárová spokojené video z dovolené. V náruči jí sedí Ruminka, která se už pomalu učí mluvit.

[chooze:article;value:479197]

Hotel zpěvačka vybírala tak, aby splňoval hlavní požadavek. Chtěla, aby byl resort uzpůsobený malým dětem a Ruminka se tam cítila v bezpečně. Z dovolené s partnerem je Bagárová doslova unesená. "Takhle nádherné moře jsem nečekala," svěřila se s úsměvem zpěvačka. 

S podnikatelem randí okouzlující porotkyně už několik měsíců, netají se ani tím, že by si ho nakonec mohla vzít a mít s ním další děti. "Všechno je skvělé. Co může mít člověk víc než být zamilovaný? Můj partner je muž, se kterým sdílím stejné hodnoty a pohled na život. Je ten pravý," přiznala už dříve Monika Bagárová v pořadu TV Nova Život ve hvězdách.

[chooze:gallery;value:30243]

Monika Bagárová je zamilovaná až po uši. Podívejte se, co prozradila o novém vztahu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.