Bagárová šla s pravdou ven. Konečně promluvila o svém těhotenství

[chooze:gallery;value:30243]

​Zpěvačka slíbila, že v budoucnu všem o dalším těhotenství řekne. "Myslím, že je potřeba říct, že nejsem těhotná. Slibuji, že až budu, tak vám o tom moc ráda povím," přiznala Bagárová na sociálních sítích. Tříletá Ruminka tak zatím sourozence mít nebude.

Zpěvačka se aktuálně soustředí hlavně na koncert v největší hale Česka. "Momentálně je moje pozornost upřená na O2 arénu," svěřila se. Aby učinila spekulacím o těhotenství přítrž, chce se dostat opět do formy. "A taky na posilovnu. Všechny rohlíky ven z baráku," dodala.

[chooze:article;value:542499]

Připustila však, že dotazy na rostoucí bříško mohou některé ženy zamrzet. "Určitě je nevhodné se na to ptát. Důvod, proč má žena bříško, může být různý. Taky se to může ženy dotknout z různých jiných důvodů. Proto musí být člověk opatrný," dodala zpěvačka.

Přestože další dítě nečeká, roli maminky si Bagárová pořádně užívá díky dceři Rumince. "Spinká vedle mě a já koukám na její fotky. Miluju ten úsměv, tu čistou krásnou dušičku. Říkám si, jak jsem mohla bez ní tak dlouho žít? Do svých 26 let? V květnu bude mít 4 roky a já v červenci 30. Haló, chci zastavit čas," napsala zpěvačka na instagramu.

Monika Bagárová je v jednom kole. Má v sobě oheň, říká Mareš (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.