Barbra Streisandová nebo Lady Gaga. Do Česka míří lamači dívčích srdcí

Operní pop trio se skládá z tenoristů Piera Barona, Ignazia Boschetta a barytonisty Gianlucy Ginobla. Na kontě má Il Volo už sedm studiových alb a úspěch sklízí po celém světě. "Pro lidi, kteří nás neznají, jsme tři italští kluci, kteří začali zpívat před 15 lety v talentové soutěži. Začali jsme zpívat písničky, které jsou součástí naší kultury. Zkrátka to, co všichni na italské kultuře milují," zmínil Piero Barone.

Všechno začalo, když byli pouhými teenagery. "Bylo nám 15 a pro lidi, kteří nás poslouchali, jsme byli tři buclatí kluci s hlubokým hlasem, který nebyl úplně obvyklý a ještě se specifickým stylem opery. Ale nyní po těch letech jsme se snažili vyrůst jako umělci a upravili jsme i náš repertoár," doplnil Boschetta.

[chooze:article;value:523881]

​Největší zážitek v Evropě pro ně byla reprezentace Itálie v soutěži Eurovize. Na letošním turné zpěváci představí písně ze svého repertoáru, od tradičních italských hitů až po nejznámější světové písně. "Konečně jedeme poprvé do České republiky a moc se těšíme. Jsme zvědaví na reakce diváků, které jsme nikdy nepotkali," těší se Il Volo na koncert, který se koná 10. října v O2 areně.

Barbra Streisandová nebo Lady Gaga. S těmito světovými umělci skupina za svou éru pracovala. "Byla to pro nás velká škola, protože když jste s těmito lidmi, musíte je poslouchat a sledovat, jak pracují, jak jsou profesionální. Jeden z nejdůležitějších momentů naší kariéry byl v roce 2016 zpívat pro papeže Františka v Panamě," popsali zpěváci.

[chooze:article;value:523619]

​Dříve tři buclatí chlapci, dnes mladí pohlední Italové, ze kterých charisma jen srší. "Je krásné vidět lidi, které neznáme, jak se do nás zamilují, aniž by nás znali osobně. To je síla hudby. Já se také zamiloval do umělců, aniž bych je znal. Třeba jsem se zamiloval do Angeliny Jolie, to byla láska mého života. Platonická," prozradil Barone.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.