Bear Grylls se setkal se Zelenským. Ochranka si myslela, že ho chce otrávit

Hlavní hvězda pořadů o přežití v divočině Bear Grylls se v prosinci minulého roku vydal na Ukrajinu. Tam se setkal s prezidentem Volodymyrem Zelenským, s nímž měl v plánu natočit rozhovor. Podle webu Metro si však nevěděl rady, jak k události přistoupit a prolomit ledy.

"Večer předtím jsem seděl a přemýšlel, jak to udělám. Jak mám mluvit s prezidentem Zelenským? Prostě si vezmu čokoládovou tyčinku a řeknu, že se půjdeme projít, sedneme si na lavičku v parku, budeme jíst čokoládu a povídat si o životě," prohlásil Grylls.

[chooze:article;value:496862]

Nervózní Brit ale svůj nápad nedomyslel. Vše mu překazila prezidentova ochranka, která si myslela, že se snaží Zelenského otrávit. "Když jsem ji Zelenskému nabídl, jeden z jeho lidí se do toho vložil a řekl, že by ji neměl jíst," pokračoval podle deníku Mirror Grylls.

Pamlsek tak začal jíst jako první, později prý dokonce nabídl kousek opatrné ochrance, se kterou se nakonec situaci zasmáli. "Chápu to. Normálně, když jsem tohle dělal předtím se světovými lídry, udělala divočina polovinu práce za mě. Skvěle prolomíte ledy, když jste v horách," řekl slavný dobrodruh. Například s bývalým americkým prezidentem Barackem Obamou prý našli v divočině lososa, kterého napůl sežral medvěd.

Volodymyr Zelenskyj uctil padlé vojáky (2/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.