Ben Cristovao musel znovu pod kudlu. Na své fanoušky má speciální prosbu

[chooze:gallery;value:31819]

Bývalý účastník SuperStar si zranil rameno během "sparingu" s MMA zápasníkem Ľudovítem Kleinem. Na konci letošního května pak v olomoucké nemocnici podstoupil operaci. Nyní skončil v péči lékařů znovu.

"Děkuji za všechny krásné zprávy. Jste absolutně top a nechápu, kolik úžasných lidí mám okolo sebe i na dálku. Právě jsem ve Fakultní nemocnici Olomouc a zítra mě čeká ještě přišití bicepsu zpátky," informoval Ben ve středu na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ben Cristovao (@bennycristo)

Fanoušky ale uklidnil, že se má dobře. Zároveň se svěřil, že už nemá takový strach jako při první operaci. "Mám tu absolutně všechno (dokonce i legendární čaj) a na rozdíl od prvního zákroku se už anestezie nebojím (tolik)," doplnil zpěvák.

A zatímco kvůli zákroku v květnu rušil koncert v Ostravě, nyní žádné ze svých vystoupení odvolávat neplánuje. Hned v sobotu tak na jednom festivalu rozjede svou show.

Na své příznivce má však speciální prosbu. "Je extrémně potřeba, abyste na mě už neskákali, když si jdete na focení pro obejmutí. Obejmu vás vždycky moc rád, ale na udržení ženy, co skočí do náruče, ta ruka ještě po první operaci bohužel nebyla," vysvětlil Cristovao.

[chooze:article;value:506179]

"Také pravděpodobně asi nebudu v plné síle a budu s rukou ve fixaci a se stojanem na mikrofon. Ale věřím, že i tak energie bude šílená. Ještě jednou moc děkuji a vidíme se na druhé straně," uzavřel Ben.

Od fanoušků se Cristovao dočkal obrovské podpory a všichni doufají, že zpěvák bude brzy fit. "Strašně se těším na Ostravu a určitě to bude bomba," je přesvědčená Kajuška. "Spoustu sil a brzké uzdravení," popřála zase Maruška.

Ben Cristovao prozradil, jak to má se ženami. Podívejte se (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.