Ben Cristovao o velkém snu: Inspiroval se baronem Prášilem

[chooze:gallery;value:31819]

​Už 10. listopadu Ben Cristovao zavítá do pražské O2 areny. Netají se tím, že jeho třetí koncert v největší hale Česka bude pořádná jízda. "Docela do velké míry si vymýšlím nápady na koncert sám. Mám teda super tým a nápady přichází z různých stran a občas jsem to i já, kdo nějaký nahodí, třeba ze strany příběhu," svěřil se Ben v pořadu Show must go on.

Jeho fanoušci dobře vědí, že každé zpěvákovo vystoupení je i originální podívaná, jednou například jel na velkém plechovém lvu, jindy se nad publikum dokonce vznesl. "Letos také vymyslíme něco unikátního," pochlubil se sympatický tanečník.

[chooze:article;value:520247]

Inspiraci našel v pohádkovém světě. "Já jsem si přál vždycky létat, tak jsem při prvním koncertu letěl na balónu. Měl jsem totiž rád barona Prášila, což byla taková starší pohádka, kdy vlastně létal pohádkovou vzducholodí do různých světů. A Jakub Vedral měl zrovna podobný héliový balón, tak jsme to nějak vymysleli, což vlastně v O2 areně nikdo předtím neudělal," prozradil zpěvák.

V pořadu se rozpovídal i o svém neobvyklém koníčku. Roky totiž dělá bojový sport džiu-džitsu. Několik základních chvatů dokonce s moderátorkou Rebeccou Diatilovou předvedl. 

Ben Cristovao se vrátil do O2 areny. Podívejte se, jak jeho velkolepá show vypadala (10/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.