Ben Cristovao skončil v nemocnici. Kvůli zranění musel podstoupit vážnou operaci

[chooze:gallery;value:31819]

Bývalý účastník SuperStar se zranil během "sparingu" s MMA zápasníkem Ľudovítem Kleinem. Rameno se proto Ben pokoušel rehabilitovat, ale i nadále mu "vyskakovalo". Problémy byly vážnější, než si myslel.

Zpěvák nakonec skončil v olomoucké nemocnici. "Za chvíli jdu na operaci ramene," informoval Cristovao své fanoušky v pondělí dopoledne na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ben Cristovao (@bennycristo)

Ben se před operací přiznal, že se obává narkózy. "Obrovské díky Jiřímu Procházkovi za doporučení profesionálů ve Fakultní nemocnici Olomouc. Vím, že jsem v těch nejlepších rukou. Všichni jsou tu zlatí a dokázali zahnat i můj strach z narkózy, který sice nemá opodstatnění, ale zato má u mě v hlavě čestné místo několik let," napsal.

"Z toho, co jsem pochopil, se v rameni utrhlo labrum i s kusem kosti a tu je potřeba přivrtat zpátky, labrum přišít a vzít odněkud ze svalu šlachu a přivrtat ji jinam, aby to už nevypadávalo a fungovalo," popsal Ben.

[chooze:article;value:472758]

Cristovao musel zrušit vystoupení v Ostravě. "Chtěl jsem se už teď omluvit všem, že nezvládnu show v Ostravě na Rainbow Run 27. 5., ale zdraví je teď priorita, a jestli se pro mě našlo místo u profesionálů s touto specializací a otevřelo se časové okno, musím do toho jít (věř mi, že kdybych nemusel, tak extrémně nejdu)," omluvil se zpěvák.

Fanoušci ale mají pochopení a doufají, že se Ben brzy uzdraví. "Těšila jsem se, že tě uvidím. Ale fesťáků bude ještě dost. Hlavní je zdraví, tak ať ti ta operace vyjde co nejlépe," vzkázala Tereza. "Brzy se uzdrav," přidal se Michael.

Už brzy po operaci by se ale Ben chtěl k práci vrátit. "Udělám maximum, ať zvládnu víkend následující, tedy show 9. až 11. 6. Byť jistě jednoruč a ne v plné síle," vzkázal fanouškům.

Ben Cristovao prozradil, jak to má se ženami. Podívejte se:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.