Bestiální počin manželů na Slovensku. V krabici na zastávce nechali novorozence

Otřesným případem se zabývají slovenští policisté. V jednom z rodinných domů v obci Kristy se ženě narodil živý a zdravý chlapeček. "Jestli bylo dítě chtěné, nebo ne, či je obou rodičů, nebo jen matky, zatím není jasné. Ale po předchozí vzájemné dohodě matka dítěte spolu se svým manželem novorozence naložili do auta a pár hodin po narození dítě nechali bez pomoci v dřevěné krabici a přikryté dekou na autobusové zastávce v obci Bežovce," informovali na facebooku policisté.

Děťátko naštěstí našel kolemjdoucí a celou událost oznámil policii. Ta okamžitě začala případ vyšetřovat, získala kamerové záznamy a následně vyšetřovatel zahájil ve věci trestní stíhání pro zločin opuštění dítěte.

[chooze:article;value:480663]

Na základě získaných informací a důkazů se kriminalistům podařilo v krátké době ztotožnit pár, který miminko nechal na autobusové zastávce. "Aby však bylo možné s určitostí potvrdit, že jde o dítě obou manželů, je potřeba počkat na závěry analýzy DNA. V této chvíli je jisté jen to, že tohoto nelidského skutku se dopustila matka novorozence spolu se svým manželem," doplnili policisté.

Chlapeček přežil a skončil v péči lékařů. "Dítě se v současné době nachází v nemocnici. O jeho dalším osudu rozhodne Úřad práce, sociálních věcí a rodiny," poznamenali policisté.

Kriminalisté už ze zločinu opuštění dítěte obvinili 29letou matku novorozence Máriu a jejího stejně starého manžela Lukáše. Oba jsou stíhaní na svobodě. V případě prokázání viny jim hrozí až deset let ve vězení.

V kontejneru na posyp na jihu Čech našli zavražděné miminko. Více se dozvíte v následující reportáži (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.