Biden pokračuje v prezidentské kampani. Sešel se s rodinou a ta ho podpořila

Od čtvrteční debaty, která masivně otřásla důvěrou veřejnosti v kompetence prezidenta Joea Bidena, uplynuly čtyři dny. I tak je v americkém tisku stále tématem číslo jedna. Bidenův nepřesvědčivý výkon mezi demokraty i voliči vyvolal paniku.

"Promiňte, s řešením všeho, s čím se musíme vypořádat. Podívejte...," pronesl prezident Biden. "Opravdu nevím, co řekl na konci té věty. Myslím, že ani on to neví," reagoval na jeho vystoupení Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta a bývalá hlava USA.

O tom, zda má v předvolební kampani pokračovat, se Biden měl v neděli radit s celou rodinou ve venkovském sídle v Camp Davidu ve státě Maryland. Všichni ho prý v rozhodnutí pokračovat podpořili.

[chooze:article;value:562366]

"Už se mi nechodí tak snadno jako dřív, nemluvím tak hladce jako dřív, nedebatuji tak dobře jako dřív. Ale nekandidoval bych znovu, kdybych celým svým srdcem a duší nevěřil, že tuto práci zvládnu," sdělil Joe Biden.

Největší vliv prý má ale na prezidenta jeho manželka Jill. Ani ta po prezidentské debatě nepřesvědčila veřejnost, že je Biden v dobré psychické kondici. Podle mnohých s ním mluvila jako s batoletem. "Joe, vedl sis velmi dobře. Odpověděl jsi na všechny otázky! Všechno jsi věděl! A co dělal Trump? Lhal!" vzkázala manželovi Bidenová.

Bezprostředně po debatě se také vyrojilo nespočet vtípků, které nešetřily Bidena, ale ani jeho protikandidáta. Donald Trump sám na sociálních sítích zveřejnil hned několik posměšných videí. 

V další televizní debatě se oba kandidáti střetnou až 10. září. O tom, kdo bude americkým prezidentem pro další funkční období, rozhodnou Američané letos 5. listopadu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.