Bidenův syn Hunter má další skandál. Může otci zhatit plány na znovuzvolení

Hunter Biden je jediný žijící syn šéfa Bílého domu Joea Bidena a nejspíš i jediný člověk, který může zhatit jeho šance na znovuzvolení. V pondělí před americkými zákonodárci svědčil bývalý obchodní partner Huntera Devon Archer. Podle něj se Biden mladší snažil v byznysu využívat vlivu svého otce.

Během jednání měl pouštět na hlasitý odposlech jejich telefonické hovory, čímž se u ostatních snažil vzbudit dojem, že jim dokáže zajistit přístup do Bílého domu. "Šlo přibližně o 20 případů. Hunter Biden po telefonu vždy požádal svého otce, aby pozdravil kohokoliv, s kým zrovna seděl u večeře. Někdy to byli přátelé, jindy potenciální obchodní partneři," řekl člen Sněmovny reprezentantů Dan Goldman. 

Hunter je za černou ovci klanu Bidenů považován dlouhodobě. Už v mládí měl problémy s alkoholem a na vysoké škole začal brát kokain. S různými závislostmi bojoval i v dospělosti, zejména po smrti svého staršího bratra.

[chooze:article;value:423767]

​Podle bývalé manželky utrácel ve velkém nejen za drogy a alkohol, ale i prostitutky. Jeho nahé fotky nedávno jako důkazní materiál ve Sněmovně reprezentantů použila republikánská kongresmanka Marjorie Greenová.

Kauzy týkající se Bidenova syna hrají do not republikánskému kandidátovi Donaldu Trumpovi, který teď sám čelí řadě obvinění. Mimo jiné kvůli pornoherečce Stormy Daniels nebo nelegálnímu držení tajných dokumentů. "Teď, aby zakryli své zločiny, zaměřují se na své politické nepřátele. Viděli jste přece všechny ty věci, které vycházejí najevo o Hunterovi? Včera na mě zase něco vytáhli. Jsou to krutí a zlí lidé," prohlásil Trump. 

Vděčným tématem je pro republikány i čtyřletá dcera Navy, kterou Hunter zplodil během své drogové závislosti a na kterou neplatil žádné alimenty. Teď se navíc Bidenův potomek přiznal k tomu, že včas neodvedl daně ve výši 1,5 milionu dolarů, v přepočtu více než 30 milionů korun. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.