Big Brother: Tarikova máma zasáhla. Katrin se jí omlouvala na kolenou

Tarik a Katrin k sobě mají v domě Big Brothera hodně blízko. Dokazují to jejich časté doteky i neustálé vyhledávání společnosti toho druhého. Jenže Katrin v domě řeší různé problémy, tak se už stalo i to, že svůj "vztah" s Tarikem zrušila, pak zase obnovila a neustále se to rozebíralo.

Tarikova máma se už na to zřejmě nemohla dívat a přijela do domu Big Brothera. Do duše překvapivě nepromluvila svému synovi, ale právě Katrin. "Já se omlouvám za všechno moje jednání, vysvětlím vám všechno, co jste neviděla," řekla vyplašená Katrin a hned, jakmile si uvědomila, že ve zpovědnici je před ní Tarikova máma Azra, si klekla na kolena a omlouvala se. 

[chooze:article;value:530143]

​Tímto gestem byla Azra překvapená a Katrin utěšovala, že o tolik nejde. "Já jsem jenom maminka a jsem úplně v pohodě. Dívám se na tebe od začátku a vím, že jsi s Tarikem. Vy spolu můžete a nemusíte být, protože vše závisí na tom, až odsud vypadnete. V reálném životě budete každý svůj, ty Tarika také neznáš venku," nastínila matka Tarika.

Nejhorší pro ni prý je, že neví, co si má o Katrin myslet. "Jediné, co k tobě cítím, že je mi tě líto v tom smyslu, že jsi asi nezažila lásku jako Tarik. Chybí ti to dětství a lidi, kteří by tě podporovali v těch největších blbostech. On dělal také blbosti, ale věděl, že má pevný domov, kam se může vrátit," soucítí s ní Azra.

Na závěr dala Katrin důležitou radu. "Nekop kolem sebe, ty nevíš, co si lidi myslí a jak tě vnímají. Kdybys pro něj nebyla dobrá, tak nepotřebuju, aby s tebou byl, nepotřebuju doma hysterii. Ve skutečnosti tě neznám, kdo ty vlastně jsi? První den jsi byla zábavná a vtipná, pak se z tebe stalo toto. Občas se mi nelíbí, co děláš a jak Tarika navádíš. Podle mě Roland ho má rád, netlum Tarika a nezatahuj ho do svých věcí, buďte si oporou," uzavřela své rady a Katrin vděčně poděkovala.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.