Big Brother všechno vidí: 58 kamer, 16 soutěžících, 9 týdnů a 1 ložnice

"Formát Big Brother aktuálně prožívá na několika teritoriích své znovuzrození a ideálně zapadá i do profilace naší streamovací služby Voyo. Na český a slovenský trh přinášíme úplně novou generaci tohoto unikátního sociálního experimentu, který nabídne nefalšované emoce, napětí i drama. Věříme, že bude divačky a diváky naše verze tohoto celosvětového hitu bavit," říká programová ředitelka skupiny Nova Silvia Majeská.

Spolubydlící, kteří v domě vydrží až do finále, stráví společně devět týdnů, neminou je ani vánoční svátky. Fanoušci reality show uvidí dění z domu každý den. Unikátní budou sobotní přímé přenosy, které nabídnou události v souvislostech a zejména v nich na základě diváckého hlasování ve speciální aplikaci budou vypadávat jednotliví soutěžící.

​O vystěhování z domu budou rozhodovat výhradně diváci, ale Big Brother má při porušení pravidel právo vyloučit nebo někoho nominovat na vyloučení. Aplikace bude také rozhodující při volbě vítěze. "Obecně se jedná o velmi silné osobnosti s různými sociálními i fyzickými dovednostmi, díky kterým to dotáhnou až do konce hry. Rozhodující je vždy, jak mají spolubydlící nastavené své hodnoty, jak je projevují a hájí, jaké mají strategie a na základě toho pak diváci rozhodnou, kdo si zaslouží vyhrát a odnese si finanční odměnu," doplňuje kreativní producentka Eva Krutáková.

[chooze:article;value:525947]

Účastníci reality show mají zakázaný jakýkoliv kontakt s vnějším světem. Po dobu svého pobytu nikoho zvenčí neuvidí ani neuslyší, dokonce nepřijdou do kontaktu ani se členy štábu od momentu, kdy vstoupí do domu. Jediným pojítkem mezi světem a spolubydlícími je Big Brother a jeho slovo je zákonem domu. Jakékoliv jeho porušení povede k okamžitým důsledkům.

Minulý rok byl pro tuto reality show nejsilnější. Měla 33 sérií na 26 trzích a stále je jedním z největších zábavních formátů na světě produkovaných více než 40 zeměmi po celém světě. Letos se přidávají další čtyři území a je mezi nimi právě i Česko a Slovensko.

Sledujte jedinečný formát od pondělí 13. listopadu na Voyo, o den později úvodní epizodu uvede TV Nova. Další díly pak Nova Fun. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.