Bizarní zásnuby Shopaholicadel: Davčovi řekla "ano" v obchoďáku, pak ho seřvala

Adéla Pulcová řekla svému Davčovi podruhé "ano". Poprvé ji její partner požádal o ruku už na prvním rande, kam si sebejistě přinesl i prstýnek. Ani v tu dobu však Shopaholicadel neváhala a nečekanou nabídku sňatku přijala. Podruhé byl však David důmyslnější a naplánoval romantický den plný překvapení.

"Nečekala jsem to a málem jsem se tam před lidmi rozplakala. Datum oficiálních zásnub na veřejnosti 26. 11. 2022," sdílela Shopaholicadel video kouzelné chvíle na svém kanálu na YouTube.

[chooze:article;value:471047]

David se velkou otázku rozhodl Adéle položit v obchodním centru v Praze, kam pár začal jezdit na výlety od chvíle, kdy tiktoker získal řidičský průkaz. Vyslovil se přímo před klenotnictvím, kde pořídil zásnubní prsten. S tím je Adéla velmi spokojená, dokonce se svěřila i s jeho cenou.

"Ten prsten nestál do tisícovky. Já tady mám účtenku i záruku. Stál do dvou tisíc, a to přesně 1 849 korun. Vidíte, že vážně nekecám, byl opravdu drahý. Je nádherný, protože je podobný tomu, co má Bella ze Stmívání, takže super. David věděl, jaký mi vzít. Miluju ho a vezmu si ho," pochválila Adéla svého snoubence v instagramovém příběhu a vše bylo aspoň na moment růžové.

[chooze:article;value:475578]

Přestože Shopaholicadel po zásnubách zářila štěstím, stihl ji její partner vytočit, což se mu pořádně vymstilo. "Ahojky lidičky a zlatíčka. Já si musím postěžovat, protože ten deb*l David, ty vo*e, zastavil přímo v louži, protože šel na cígo. A já jsem do toho šlápla a mám mokré nové boty i ponožky. Ty vo*e, to je deb*l. S ním někam jet, tak se musí vždy něco špatného přihodit," postěžovala si youtuberka svým fanouškům, ale na svou lásku se dlouho zlobit nedokázala.

Se svatbou však pár musí ještě chvilku počkat. "Vezmeme se, až našetříme peníze na svatbu a hostinu. Chtěla bych soukromou svatbu, klidně na městském úřadě, to mi stačí. Pozvala bych asi pět lidí. Chtěla bych, aby David měl oblek a já svatební šaty se závojem a korunkou," prozradila Shopaholicadel své velké plány v příběhu na instagramu.

Podívejte se na pohádkovou svatbu Karlose "Terminátora" Vémoly a Lely Ceterové:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.