Blesk Ordinace se blíží. Setkejte se s herci a zjistěte, jak je na tom vaše zdraví

[chooze:gallery;value:33199]

​Nikdy nemusí být pozdě, pokud nezanedbáte prevenci. S tím vám může pomoci i unikátní akce Blesk Ordinace. První zastávka se bude konat už v úterý 12. září v Písku. 

Akce svým návštěvníkům poskytuje možnost podstoupit řadu odborných vyšetření bez doporučení praktického lékaře a můžete se dozvědět i užitečné informace související se zdravím. Jako bonus budete mít také příležitost se osobně setkat s oblíbenými hrdiny seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

[chooze:article;value:521396]

​S hereckými hvězdami seriálu se budete moci vyfotit, získat jejich podpis, ale také v tombole vyhrát spoustu atraktivních cen, například poukaz ke sledování Voyo na půl roku.

Hosty první Blesk Ordinace v Písku budou herci Agáta Kryštůfková a Robert Urban, kteří v seriálu hrají ne zrovna vyvedený manželský pár Zachových. V právě uváděných epizodách jsou součástí napínavého dramatu.  

Kromě toho návštěvníky akce od 12:00 do 18:00 čekají nejrůznější vyšetření specialisty Nemocnice Písek bez předchozího doporučení praktického lékaře, hudební vystoupení Michala Davida a Bořka Slezáčka, moderátorka Eva Decastelo, tombola s hodnotnými cenami, vystoupení starosty města Písek i současného ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09).

[chooze:article;value:519091]

​"Spojit hojně navštěvovanou akci, jejíž hlavní náplní je lékařská pomoc, s oblíbeným seriálem z lékařského prostředí, jímž Ordinace v růžové zahradě je už 18 let, je myslím logické a oboustranně prospěšné. Již podruhé tak na zastávky Blesk Ordinace zavítají naši herci, aby návštěvníky pobavili a podělili se o zážitky z natáčení seriálu, který se ze své podstaty věnuje nejen láskám, radostem a strastem, ale rovněž aktuálním tématům spjatým se zdravím," řekla kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

Nyní se v Ordinaci řeší mimo jiné i neonatologické zákroky. "Operace ještě nenarozených miminek přirozeně budí velké emoce a na sociálních sítích seriálu často i vzrušenou diskuzi. V další sezóně se zase diváci mohou těšit na to, že jejich oblíbení hrdinové budou muset upravit svůj životní styl, čeká je velké cvičení a přísná dieta. A ten, kdo dorazí na Blesk Ordinaci, se od svých oblíbenců o seriálu určitě dozví i něco víc," uzavřela Matásková.

Dalšími zastávkami Blesk Ordinace budou 19. září Zlín, 26. září Brno, 3. října Most a 10. října Praha. Na každou zastávku dorazí jiné hvězdy Ordinace.

Blesk Ordinace: Podívejte se, jak probíhalo setkání s herci na Karlově (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.