Blíží se studená fronta. Meteorologové předpovídají déšť a bouřky

Pondělí

Pondělí bude nejchladnějším dnem celého týdne. Zatímco ráno bude oblačno až zataženo a na Moravě může zapršet, během dne se bude obloha vyjasňovat. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají na příjemných 20 až 24 stupňů Celsia.

Úterý

V úterý se můžeme těšit na jasnou až polojasnou oblohu. Pozor si ale dejte na mlhu, která se poránu může ojediněle vyskytovat. Odpolední teploty se budou pohybovat mezi 23 až 27 stupni Celsia.

Středa

Ve středu začne od západu počasí ovlivňovat studená fronta, která s sebou přinese přeháňky a bouřky. Vyskytovat se ale budou spíš ojediněle. Odpoledne a večer bude od západu přibývat oblačnost. Vrátí se ale také tropické teploty s maximy do 31 stupňů Celsia.

[chooze:article;value:567378]

Čtvrtek

Čtvrtek se ponese ve znamení velké oblačnosti a deštivého počasí. Ojediněle mohou přijít také bouřky. Během dne by ale měly srážky od západu ustávat. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají na 24 až 28 stupňů Celsia, na jihu Moravy až na 31 stupňů Celsia.

Pátek

Páteční obloha bude jasná až polojasná, ojediněle se mohou vyskytovat přeháňky. Odpolední maxima se budou pohybovat mezi 26 až 30 stupni Celsia, na jižní Moravě může rtuť teploměru šplhat na 32 stupňů Celsia.

Sobota a neděle

O víkendu si přijdou na své milovníci tropického počasí. Má být totiž jasno až polojasno, jen ojediněle se mohou objevit přeháňky nebo bouřky. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají na 28 až 33 stupňů Celsia.

První polovina prázdnin přinesla proměnlivé počasí. Podívejte se na reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.