Blížící se úplněk přinese zásadní zvraty. Hrozí i riziko nehod, varuje astroložka

Dubnový úplněk, který nastane ve čtvrtek v 6:34, má podle indiánské tradice a koloběhu přírody název rašící trávy, ale říká se mu i rybí nebo růžový. Má mít v sobě sílu rašících výhonků, líhnutí se nových mláďat a probouzející se přírody.

První jarní úplněk proběhne ve Vahách, a nejdůležitější tak bude právě pro ně. "Stane se něco zásadního," předesílá astroložka Hana Černá. V těchto dnech podle ní hvězdy radí poslouchat více intuici a nepotlačovat ji. "Přivodí vám nečekané nápady a řešení pracovních i osobních problémů," radí Černá.

[chooze:article;value:494847]

​Tento úplněk dává do popředí vztahy. "Buďte diplomaté a hodně toho můžete v tyto dny získat, a to ve všech oblastech života. Vyjasní se věci s dětmi, partnery, rodinou, ale i v profesi. Záporné vztahy mohou gradovat, ale je to proto, abyste si uvědomili, co je ve vašem životě důležité, a začali na tom pracovat," popisuje astroložka s tím, že máte dávat pozor na žárlivost.

Den je podle ní vhodný pro vyřizování na úřadech a můžete také řešit všelijaké smlouvy, dohody či úřední dokumenty. "Zároveň je tento den příhodný pro zkoušky ve škole a pracovní cesty. Jen buďte při cestování opatrní, hrozí totiž riziko nehod," upozorňuje Černá.

[chooze:article;value:480618]

​Dubnový měsíc v úplňku lidem podle ní dává šanci udělat si pořádek v životě, ale hlavně ve vztazích. "Úplněk ve Vahách vám pomůže zdolávat překážky. Jen tak snadno se totiž nevzdáte. A také budete toužit po společenských akcích, uměleckých činnostech a zážitcích," zmiňuje astroložka.

Zdraví

Ve zdraví jsou podle hvězd ohrožené zejména ledviny, močovody, slinivka, žlučník, kůže, bederní oblast a žíly. "Pozor by si měli dát i lidé s diabetem. Kvůli nachlazení je třeba se vyhnout sezení na studeném povrchu a buďte dostatečně oblečení, i když už je jaro," doporučuje astroložka.

Jídelníček 

V období úplňku byste měli omezit sůl a ostré koření, tvrdí astroložka. "Hlavně dodržujte pitný režim, dostatek tekutin působí blahodárně. Ze zeleniny jsou vhodné hlavně artyčoky, brokolice, lilek a růžičková kapusta. Pro močové ústrojí je vhodný celer třeba v polévce nebo pomazánce," radí Černá.

Vhodné podle ní budou i sladkovodní ryby, pečená drůbež nebo ořechy. "Močopudný účinek má např. fialka, brusinka, bříza, pampeliška nebo kopřiva. Více pijte bylinné čaje. Byliny nasbírané při úplňku mají velkou sílu a účinnost těch jarních je největší," uzavírá.

Nebe ozářil superúplněk. Měsíc byl blízko Zemi (07/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.