Boj o život herce ze Sám doma. Místo soudu skončil v nemocnici

[chooze:gallery;value:34541]

​Rolí ve snímku Sám doma si herec Devin Ratray získal srdce diváků po celém světě. Zatímco jeho filmovou postavu lidé milují, tak v reálném životě herec tak dobrou pověst nemá.

Herec, který se nejlépe proslavil rolí Buzze McCallistera ve filmu Sám doma, se měl v roce 2021 v hotelovém pokoji dostal do fyzické potyčky se svojí přítelkyní. Soud s hercem se měl konat v těchto dnech, ale byl odložen kvůli zdravotnímu stavu Ratraye. 47letý herec byl totiž v "kritickém stavu" hospitalizován, píše web The Mirror.

[chooze:article;value:451231]

​Z nemocnice už byl Ratray propuštěn a momentálně na příkaz lékaře odpočívá doma. Příčina jeho hospitalizace není známa, právníci soud pouze informovali o údajném kritickém stavu, uvedl web TMZ. Jeho nadcházející soud byl ale stejně odložen. Herec čelí obvinění, že svou bývalou přítelkyni strčil a bil pěstí v prosinci 2021. Při údajné hádce jí měl také položit ruce na hrdlo a ústa.

Herec byl tehdy zatčen za trestný čin domácího násilí a ublížení na zdraví. Následně složil kauci a byl propuštěn. Poprvé se u soudu objevil v únoru 2022, kde prohlásil, že je nevinný.

Podívejte se na nejlepší hlášky z filmu Sám doma:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.