Bojovnice Anička Slováčková překvapila upřímností. Plní si svůj velký sen

[chooze:gallery;value:32535]

​Dcera Dády Patrasové své sledující neustále překvapuje tím, jak milým a pozitivním člověkem vlastně je. Přestože nyní absolvuje vyčerpávající léčbu, nepřestává pracovat ani komunikovat s lidmi. Právě upřímnost a pozitivita jí pomáhají překonat těžké období. Slováčková se dokonce skrz píseň rozhodla inspirovat ostatní.

Pro Snídani složila text k vánoční písni, kterou nazpívala s hercem Milanem Peroutkou. "Já jsem si vždy přála složit nějakou vánoční píseň, ale bála jsem se, aby to nebyl patos, kýč a neustále opakující se věc," svěřila se zpěvačka.

[chooze:article;value:528535]

Rozhodla se požádat o pomoc. "Přizvala jsem proto Honzu Vávru, se kterým jsme to dali dohromady. Vznikalo to s vidinou napsat něco hezkého, co lidi dojme a chytne za srdíčko. Zároveň je to ale má navnadit na tu správnou cestu, jak by Vánoce měli vnímat, že to není o tom chaosu, nervech a stresu kolem," dodala zpěvačka.

Lidé by podle ní měli trávit co nejvíce času se svými blízkými. "Je to o tom, proč mít jen na Štědrý večer rodinu pospolu a držet se za ruce. Pojďme to dělat celý rok. Vánoce mohou být jen třešnička na dortu, kdy si popřejeme hezké svátky, ale držet spolu, být spolu a mít se rádi můžeme dělat celý rok," vysvětlila Slováčková.

Zpěvačka je inspirací pro mnoho lidí. Ačkoliv si prochází jedním z nejtěžších období života, neskrývá před ostatními ani nepříjemné věci. Na sociálních sítích nedávno zveřejnila, jak celou léčbu zvládá. "Já 1% času, kdy se vyfiknu do práce vs. 99% doma. Hezký víkend," sdílela zpěvačka na instagramu fotografie, kde se rozhodla být na sto procent autentická.

Aničce Slováčkové se vrátila rakovina. Statečně s ní bojuje (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.