Bolestné přiznání slavného zpěváka: Se smrtí dcery jsem se nikdy nesmířil, řekl

O rodinné tragédii se třiapadesátiletý Barlow otevřeně rozpovídal v podcastu The Imperfects, píše deník Daily Mail. "Stále jsem nenašel klid," svěřil se během rozhovoru. Vysvětlil, že i to je jeden z důvodů, proč o bolestné zkušenosti příliš nemluví. "Důvod, proč o tom příliš otevřeně nemluvím, je to, že se s tím stále vyrovnávám," přiznal.  

Jak připomíná portál Mirror, dceru Poppy mu v den termínu porodila jeho žena Dawn 4. srpna 2012, holčička se však narodila bez známek života. Barlow v podcastu také mluvil o tom, že ztrátu dcery se svou ženu vnímali každý jinak.

"Pocity mé ženy byly úplně jiné než moje. Já jsem už strašně dlouho naštvaný a stále jsem se s tím nesmířil. Myslím si, že muži to řeší jinak než ženy. Moje žena to zvládá mnohem lépe než já. Je mnohem silnější, než jsem já. Po celou dobu byla opravdu úžasná. Je opravdu výjimečná," vysekl své ženě poklonu.

[chooze:article;value:548734]

Zpěvák během rozhovoru přiznal i to, že se prý tehdy obával i toho, že tuto bolestnou událost jejich manželství možná neustojí. Nakonec to prý ale manžele naopak sblížilo. "Ty statistiky byly hodně znepokojivé. Po tom, když se něco takového stane, se prý rozchází až 95 % párů. Jsme ale jeden z těch šťastných párů, protože nás to stále více sbližovalo. A máme další tři děti, to nám pomohlo," uvedl.

Manželé spolu mají také syna Daniela (22) a dcery Emily (19) a Daisy (13). "Nejmladší se to vůbec nedotklo," poukázal na to, že nejmladší dceři byl tehdy pouhý rok. "Starší dva o tom stále hodně mluví. Je to velmi těžká věc, kterou by si nikdo neměl projít," dodal.

Celkově prý ale tato těžká událost oblíbeného zpěváka posílila. "Myslím si, že mě to posílilo. To přece tyhle věci musí, ne? Určitě byl bod, kdy jsem si říkal, jestli to někdy bude takové, jak to bylo dřív. Ale nakonec se to povedlo" řekl. Vyrovnat se se smutkem mu prý pomáhala i hudba a jako poctu své dceři napsal píseň Let me go (Nech mě jít).

K tragické události přitom tehdy došlo jen pár dní předtím, než měla Barlowova kapela Take That vystoupit na slavnostním závěrečném ceremoniálu olympijských her v Londýně. Účast populárního boy bandu byla chvíli nejistá, ale kapela nakonec skutečně vystoupila. A to i s Barlowem.  

Britský boy band Take That vznikl v roce 1992. V roce 1995 ho ale opustil zpěvák Robbie Williams, a kapela se tak rozpadla. Zpět dohromady se dala v roce 2005 a o pět let později se k nim vrátil i Williams. Ten však kapelu znovu opustil v roce 2012 a o dva roky později odešel i Jason Orange. V současné době tak skupinu tvoří Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald.  

Pizingerová o životním trápení: Lidé na mě kvůli chlapům koukají skrz prsty (01/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.