Borhyová se zpívání dlouho bránila. Neuvěříte, kdo ji přesvědčil

Vánoční hit moderátorky Lucie Borhyové Splněná přání vás jistě chytne za srdce. Moderátorka se zpěvu ale vyhýbala. "Připadám si jako ve snu. Hrozně dlouho jsem se bránila zpívání, dostala jsem i nabídky do show Tvoje tvář má známý hlas. Už jsem si zazpívala s Hankou Zagorovou, se Štefanem Margitou, ale tohle je taková moje první velká písnička se vším, co k tomu patří," nastínila Borhyová.

Za nápadem, aby Lucka nazpívala vlastní písničku, stojí sám Margita, který ji tuhle myšlenku podsouval pěkně dlouho, Lucka se ale také dlouho bránila, až do nedávna. "Štefan s Michalem Kindlem prostě řekli, že mi napíšou písničku. Tehdy jsem se tomu zasmála," popisuje moderátorka vznik písně.

[chooze:article;value:477285]

​"Uteklo pár měsíců a přišla mi zpráva od Michala, že tu písničku má hotovou. Já jsem se toho hrozně zalekla, Michal mi ji poslal a mně se to moc líbilo. Byla to vánoční písnička a za chvíli jsou Vánoce, tak jsem si říkala, že to asi nestihneme a odložíme to třeba na příští rok," myslela si původně Borhyová. 

Přípravu písničky zkomplikovala i smrt oblíbené zpěvačky Hanky Zagorové, ke které měla moderátorka velmi blízko. I přesto se písnička s názvem Splněná přání natočila a sám Štefan Margita v ní překvapivě slyší právě svou milovanou Haničku.

​"Představte si, jsou tam dvě místa, kde mi připomíná Hanku. Takový ten výraz, který Hanka měla, když nezpívala, ale jenom něco řekla. A to tam má dvakrát Lucka. Ta mi potom povídala, že jí to ani nemám říkat, že je z toho úplně hotová," nastínil Margita.

[chooze:article;value:477126]

​"Ta písnička vznikala ještě když tady Hanka byla. Já jsem vlastně ani nevěděla, jestli potom ta písnička ještě vznikne po těch událostech, které nastaly, jsem v podstatě neměla ani náladu do té písničky jít. Ale pak jsme si říkali, že Hanka by měla určitě radost. V takových věcech mě podporovala a úplně slyším, co by říkala. Ta písnička vznikla a jestli je tam slyšet kus Hanky, tak nám něco seslala shora z nebe," říká Borhyová.

O novém směřování své kariéry ale nepřemýšlí. "Já se rozhodně nechci stavět do role zpěvačky. Spíš jde o roli maminky, která si s dětmi doma zazpívá jako většina maminek, jež se těší na Vánoce, na tu atmosféru a na to, jak si s to s dětmi užijí," uzavírá moderátorka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.