Bosá a polonahá žena utekla únosci v New Jersey, věznil ji téměř rok

Vyděšená žena přiběhla na čerpací stanici jen v šortkách a tenkém tričku, ačkoliv bylo venku pouze šest stupňů nad nulou. Pronásledoval ji muž, před kterým zamkla dveře. Ten s nimi chvíli lomcoval a pak odešel. Později ho policisté zatkli a obvinili z únosu, oznámily podle CNN v pátek úřady.

Žena, která měla na krku modřiny po škrcení, se majiteli pumpy svěřila, že ji únosce poslední dva týdny držel v pronajatém pokoji nedaleko odtud. Předtím si všimla, že dveře obchodu u benzinky jdou zamknout zevnitř, a rozhodla se toho využít při útěku. Povedlo se.

[chooze:article;value:477988]

​Pumpař zavolal policii a dal ženě bundu, jeden ze zákazníků přidal náhradní boty své ženy. Policisté muže zakrátko dopadli. Ukázalo se, že podezřelým je 57letý James Parrillo a pravděpodobně má násilných činů spáchaných na ženách na svědomí víc. Skončil ve vazební věznici s obviněním z únosu, těžkého ublížení na zdraví a omezování osobní svobody.

Oběť se s Parrillem, který se jí představil jiným jménem, seznámila loni v únoru na benzince v Novém Mexiku. Souhlasila, že ho sveze do Arizony. Zakoukala se do něj a vandrovali spolu.

[chooze:article;value:477238]

​Jenže okouzlení ženě vydrželo jen do té doby, než ji po měsíci v Kalifornii poprvé fyzicky napadl. Sebral jí telefon i platební karty, izoloval ji příbuzných a nedovolil ženě odejít. Koncem prosince doputovali přes celé Spojené státy do New Jersey. I tady svou oběť v pronajatém pokoji mlátil a škrtil, přestal prý jen z obav, aby to neslyšeli sousedi, popsal v obvinění Úřad generálního prokurátora státu New Jersey.

"Jedná se o hluboce znepokojující případ," uvedl generální prokurátor Matthew J. Platkin. Obviněný totiž údajně držel ženu proti její vůli téměř celý rok a dopouštěl se přitom násilí. Vyšetřovatelé našli důkazy, že se Parrillo podobného “predátorského chování“ dopustil už dříve a obrátili se na policii a prokuraturu v dalších státech, aby se dostali k obětem a svědkům.

Pokud soud uzná únosce vinným, hrozí mu až desítky let za mřížemi.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.