Bratr Hanychové Vincent o rodině: Jsou to všechno egocentrické hysterky

Navrátil se narodil do veliké a rozhodně zajímavé rodiny, které nechybí ani mediální pozornost. Jeho matkou je Veronika Žilková a sestrou třeba Agáta Hanychová. I s tím se musí vyrovnávat jeho přítelkyně Bea Mandoková.

"Jsou to všechno egocentrické hysterky, které jednají intuitivně a upoutají na sebe pozornost. Takže ano, je to strašně náročné. Já jsem jeden z nich. Ale je to barevné," řekl. "Má to spoustu pozitiv, má to spoustu negativ. A jde jenom o to, abyste se ta negativa naučili snášet a ta pozitiva využívat," dodal.

[chooze:article;value:558747]

"Na začátku, si troufnu říct, že se tím ohněm trošku spálila, ale teď už se u něj naučila hřát. Naše rodina častokrát volí slova nebo prostředky komunikace, které se můžou zdát jako zlé nebo necitlivé. Ve finále jsme prostě jenom otravně upřímní," nechal se slyšet. 

Přítelkyně ho ale údajně připravila o zájem fanoušků. "Už mi nikdo nepíše. Předtím měl pořád někdo nějaký návrhy, teď přidám story, předtím to bylo tisíc vysmátých smajlíků, teď už mám pocit, že nikoho nezajímám. Zkazila mi instagram," uvedl.

[chooze:article;value:558505]

Jsou spolu ale prý šťastní a nebál by se vztah posunout dál. "Stal se ze mě takový nihilista, co se týče lásky. Už jsem úplně nevěřil, že ty věci můžou být čiré, upřímné. Ale ona mi každou částí existence dokazovala, že ty věci můžou být krásné," vysvětlil.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.