Bratr princezny Kate zveřejnil vzácnou fotku. Odhalil přitom silné emoce

[chooze:gallery;value:36111]

​Bratr princezny Catherine se na sociálních sítích svěřil s niternými pocity. Stále totiž vzpomíná na svého milovaného psa, jemuž věnoval i memoáry s názvem Seznamte se s Ellou: Psem, který mi zachránil život. Popsal zde, jak mu fenka pomohla vyrovnat se s klinickými depresemi a překlenula s ním těžké období.

I teď ovšem James čelí náročným momentům. Rozhodl se proto podělit o to hezké, za co je v životě vděčný, a sdílel vzácné snímky ročního syna Iniga, manželky Alizée a jejich psů. "Přál bych si, aby takové chvíle mohly trvat věčně. A za tento speciální moment vděčím Elle. Dovolte mi, abych vše vysvětlil," napsal bratr Kate na instagramu.

[chooze:article;value:558090]

Slunečné odpoledne pro něj mělo speciální význam. "V té chvíli jsem poprvé synovi i ženě četl ze své knihy Seznamte se s Ellou. Ella mě představila Alizée, o pár let později jsme se vzali a o další rok později na svět přišel Inigo," vysvětlil podle listu Daily Mail James.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený James Middleton (@jmidy)

Vždy si proto přál, aby jeho syn fenku poznal. "Ella a Inigo se nikdy nesetkali, ale v každé chvíli je Ella s námi," doplnil. 

[chooze:article;value:558000]

Bolestivé bylo pro Jamese i zjištění, že jeho sestra Catherine bojuje s rakovinou. Dal jí jasně najevo, že stojí při ní. "Za ta léta jsme spolu vylezli na spoustu hor. Jako rodina. I tuhle překážku s tebou dokážeme zdolat," vzkázal v té době Kate a připojil jejich společný snímek z dětství. 

Pravda o rakovině Kate. Přátelé popsali, co všechno se děje za zdmi paláce (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.