Britney Spearsová je zase v problémech. Veřejně válčí se synem

[chooze:gallery;value:32067]

​Dlouhých 13 let byla Britney Spearsová v opatrovnictví a život jí řídil její otec Jamie Spears. Až v roce 2021 se dočkala a soud jí vrátil svobodu. Fanoušci byli nadšení, že se život zpěvačky po skandálech s drogami vrací do normálu. Vzala si svého dlouholetého partnera a herce Sama Asghariho, a dokonce s ním otěhotněla. O miminko ale ještě na začátku těhotenství přišla. 

Od té doby to s Britney jde spíše z kopce. Její bývalý manžel a otec jejích dvou synů, Prestona (17) a Jaydena (16), Kevin Federline ji nyní dokonce obvinil, že znovu užívá drogy. Spolu se starším synem v neděli vydali prohlášení, ve kterém zpěvačku veřejně vyzvali, aby vyhledala pomoc, "než bude příliš pozdě". 

[chooze:article;value:481402]

​"Obávám se, že je na pervitinu. Modlil jsem se, aby to někdo zveřejnil a aby se probudila. Je to děsivé. Je to matka mých chlapců," přiznal Kevin Federline exkluzivně deníku Daily Mail. Synové se i kvůli tomu prý s matkou odmítají setkávat a tvrdí, že viděli, jak byly do jejího domu distribuovány drogy. Zpěvaččin otec Jamie uvedl, že se bojí, aby jeho dceru nepotkal podobný osud jako zpěvačku Amy Winehousovou, která zemřela právě kvůli závislosti na drogách.

"Pokaždé, když zazvoní telefon, tak se bojím, že přijde zdrcující zpráva. Nechci, aby se kluci jednoho rána probudili a zjistili, že se jejich máma předávkovala," dodal Federline, který se chce se syny přestěhovat na Havaj. 

Britney zuří

Britney slova jejího exmanžela a syna nenechala chladnou. 41letá zpěvačka napsala dlouhý příspěvek na instagramu, ve kterém uvedla, že jejich obvinění nejsou pravdivá. "Skutečnost, že někteří lidé tvrdí věci, které nejsou pravdivé, je tak smutná," uvedla Britney na úvod textu.

V příspěvku také popsala, jak moc se snažila se syny navázat vztah, ale především starší Preston se před ní prý raději zamykal v pokoji. "Je mi z toho smutno, protože jsem se tak moc snažila udělat pro tebe hezké věci a nikdy to nebylo dost dobré. A vy pak za mými zády o mně takto mluvíte.. Trhá mi to srdce.. ty zprávy jsou tak ošklivé..," napsala Britney. "Doufám, že jsou to jen zprávy nenávistných médií a Kevin ani Preston žádnou z těch věcí neřekli," dodala zpěvačka. 

Obavy o zdraví

Britney loni fanouškům přiznala, že bojuje s vážnou diagnózou a má velké bolesti. Proti nim jí prý pomáhají nahé fotky, šokující vzkazy a podivné tanečky. Na Voyo se můžete podívat na dokument Osvoboďte Britney Spears, který ukazuje, jak složitou cestou zpěvačka prošla. 

Soud na podzim roku 2021 zbavil zpěvaččina otce opatrovnictví. Po 13 letech tak byla opět volná:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.