Britský panovník Karel III. předvedl gesto usmíření. Harryho oslovil starým titulem

Při oslavě Harryho 40. narozenin oslovil svého druhorozeného syna britský král Karel III. titulem vévoda ze Sussexu. Dal tak jasně najevo, kam Harry patří, a ukázal, že je mezi nimi stále hodně silné pouto.

Podle britského deníku The News se objevují zprávy, že spolu otec a syn komunikují prostřednictvím videohovorů. Vévoda prý baví krále aktivitami svých dvou dětí, prince Archieho a princezny Lilibet, ze svého domu v americkém Montecitu.

[chooze:article;value:574045]

​Naopak se rojí spekulace, že mezi Harrym a jeho bratrem Williamem již tak dobré vztahy nepanují, a to i přesto, že princ a princezna z Walesu také sdíleli přání k Harryho 40. narozeninám, uvedl americký portál CBS.

Vyjádření Karla III. však nenechalo chladnými fanoušky královské rodiny. Jeden z těchto příznivců si do Harryho nenápadně rýpl. "Kéž by mu 40. narozeniny mohly přinést moudrost, dospělost, úroveň a pokoru," nechal se slyšet.

Smutné výročí úmrtí princezny Diany okomentoval pro pořad Svět za hranicemi na TN Live expert na britskou královskou rodinu Štěpán Kadlec:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.