Bruce Willis je neustále obklopen rodinou. Neví, kolik času mu zbývá

[chooze:gallery;value:30432]

​Willisova rodina spolu naposledy trávila čas pohromadě na Díkůvzdání před dvěma týdny. Zdroj z jeho okolí řekl časopisu US Weekly, že jeho stav je momentálně spíše horší a špatné dny převažují nad těmi dobrými.

"Tato zkušenost celou rodinu stmelila ještě více. Nikdo totiž neví, kolik času Bruceovi zbývá, takže si užívají každou chvíli, kterou s ním mají," řekl zdroj. Podle druhého zdroje časopisu US Weekly spolu celá rodina prakticky žije pod jednou střechou. 

Bruce má manželku Emmu (45), exmanželku Demi Moore (61) a dcery Rumer (35), Scout (32), Tallulah (29), Mabel (11) a Evelyn (9). V dubnu se stal poprvé dědečkem, dcera Rumer porodila holčičku Louettu. 

"Ve chvíli, kdy byl Bruce diagnostikován, tak se celá rodina spojila, aby udržela jeho vzpomínku na rodinu nedotčenou a aby mu neustále připomínala, že jej všichni milují. Vždy je s ním alespoň jeden člen rodiny," uvedl zdroj.

[chooze:article;value:516040]

​Willisova dcera Rumer také často za otcem chodí i se svou osmiměsíční dcerkou Louettou, chce totiž, aby byl součástí jejího života a strávil s ní nějaký čas. Nedávno sdílela fotografii, na které je zhruba stejně stará, jako je teď její dcera. "Dnes mi vážně chybí můj táta," napsala Rumer do popisku. 

"Rumer a její sestry moc milují svého otce. Jsou si velmi dobře vědomy toho, že každý den by mohl být jeho poslední," doplnil druhý zdroj.

Bruce Willis loni v březnu oznámil, že ze zdravotních důvodů ukončuje kariéru. Onemocněl totiž afázií, při které dochází k poškození některých oblastí mozku a člověk pak přichází do určité míry o schopnost mluvit a rozumět řeči. Letos v únoru pak jeho rodina zveřejnila jeho diagnózu  frontotemporální demence, připomněl web Page Six

Fanoušci natočili Bruce Willise na veřejnosti. To se nelíbilo jeho manželce (06/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.