Brutální bitka dvou mladých žen. Útočnice rozbila sokyni půllitr o hlavu

"Jestli se objevíš na diskotéce ve Střelnici, zbiju tě!" vzkázala žena své sokyni. Mladá žena se ale nenechala výhrůžkou zastrašit. Ve chvíli, kdy dorazila před nejnavštěvovanější českolipskou diskotéku, její sokyně tam už na ni čekala. Před vchodem se na ni vrhla.

"Nejprve o její obličej rozbila půllitr. I když napadená silně krvácela, neměla s ní žádné slitování. Využila toho, že byla po úderu do hlavy otřesená, strhla ji k zemi, sedla si na ni a tloukla ji pěstmi," sdělila policejní mluvčí Ivana Baláková.

Většina úderů přitom směřovala na hlavu mladé ženy a celkem jich bylo nejméně devět. Dalšímu násilí pak zabránili hosté diskotéky. Zavolali sanitku a policejní hlídky.

[chooze:article;value:523314]

Mladá žena putovala rovnou na operační sál, kde jí lékaři museli sešít tržné rány v obličeji a ošetřit pohmožděniny. "Případy, kdy někdo rozbije skleněný půllitr o obličej druhého člověka, jsou i mezi muži velmi ojedinělé," poznamenala Baláková.

Agresorka se sice snažila policisty přesvědčit, že k napadení ženy měla své důvody, ale před trestním stíháním ji to nezachránilo. Na základě svědeckých výpovědí, vyhodnocení záznamů z bezpečnostní kamery, která brutalitu zachytila, lékařské zprávy zraněné dívky a dalších důkazů, ji policisté obvinili ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví. Útočnici teď hrozí až tříleté vězení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.