Brutální hádka Kate a Meghan. Kvůli princezně Charlotte tekly i slzy

[chooze:gallery;value:32730]

​Vztahy v královské rodině jsou v posledních měsících na bodu mrazu. Ačkoliv se zdá, že největší spory mají princové Harry a William, nesrovnalosti zřejmě panují i mezi jejich manželkami.

Zdroj blízký královské rodině prozradil deníku Mirror, že se Kate a Meghan jednou brutálně pohádaly. Rozpory mezi Kate a Meghan přerostly v hádku poté, co se neshodly kvůli princezně Charlotte. Kromě ostrých slov měly téct i slzy.

Kate se totiž nezdály šaty, které měla mít malá princezna na svatbě Harryho a Meghan. "Kate prý Meghan řekla, že je problém s šaty její dcery princezny Charlotte. Poté údajně řekla, že všechny šaty pro družičky se musí zcela předělat," tvrdí zdroj.

[chooze:article;value:542906]

​V roce 2018 vyšlo najevo, že Meghan svým hrubým chováním kvůli šatům pro družičky Kate rozplakala. O pár let později se ale ohradila a řekla, že ji Kateino hrubé chování ranilo. Harry ji prý nakonec našel "plakat na zemi".

Původně se přitom předpokládalo, že z Kate a Meghan budou nejlepší kamarádky. Obě se totiž ocitly v podobné situaci poté, co je čekal náročný vstup do britské královské rodiny plný povinností a oficiálních slavnostních událostí.

To se ostatně přihodilo i zesnulé princezně Dianě. Ta se podle deníku Town and Country velmi sblížila s vévodkyní z Yorku Sarah Fergusonovou, která se v roce 1986 provdala za králova bratra Andrewa. Od té doby se z nich staly nerozlučné přítelkyně. V případě Kate a Meghan tohle ale zřejmě nehrozí.

Princezna Kate se zotavuje z operace břicha. Rakovinou netrpí, uvedl Palác:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.