Brutální incident na Slovensku. Parta mužů zbila mladíka a táhla ho za autem

Pět mladých mužů mělo zaútočit v sobotu 11. listopadu okolo druhé hodiny ranní na dvacetiletého bezdomovce. Motivem jejich jednání bylo podle informací TV Markíza to, že je bezdomovec viděl, jak se vloupali do nemovitosti, kterou chtěli vykrást a jejich počínání nahlásil.

Opilí mladíci pak měli dvacetiletého muže naložili do auta a začít ho bít. Následně jej měli pravou nohou přivázat o auto a táhnout za vozem na odlehlé místo, tam muže svlékli  a znovu zbili. Zraněného pak vyložili na zastávce v nedaleké obci Bojničky, odkud se mladík odplazil k nejbližšímu domu. Žena, která v něm bydlí, zavolala sanitku. S těžkými zraněními skončil v nemocnici.

[chooze:article;value:529810]

​Skupina podezřelých mužů teď čelí obvinění ze zločinu úmyslného ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a také ze zločinu vydírání formou spolupachatelství. V současné době jsou ve vazbě, informuje web Nový Čas.

"Policie krátce po skutku zadržela se souhlasem prokurátora první tři podezřelé muže a zanedlouho další dva. Muži ve věku 18, 20, 21, 26 a 31 let byli v minulosti už soudně trestaní, převážně za násilné trestné činy," informovala trnavská policie na sociální síti.

Tři z podezřelých byli v době činu v podmínce za trestnou činnost. Jeden z obviněných měl ve volném čase vypomáhat v rámci iniciativy nazvané Občanská patrola, která se snaží řešit bitky a výtržnosti školáků. Jejím úkolem je starat se o pořádek ve městě.

Policie vyšetřuje brutální bitku mezi ženami. Jedné z nich hrozí vězení (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.