Brutální útok na vychovatelku: Děvčata v polepšovně se ji měla pokusit uškrtit

[chooze:gallery;value:35878]

O uškrcení noční vychovatelky se v polepšovně ve Zlatých Moravcích v okrese Nitra měla pokusit skupina čtyř dívek, informoval deník Plus Jeden Deň. Škrtit ji měly tričkem. Nejstarší z údajných pachatelek mělo být 17 a nejmladší 14 let.

"Po odchodu denních vychovatelů, tedy před půlnocí, se dívky dohodly a napadly noční vychovatelku," popsal deníku zdroj blízký polepšovně. "Zachránila ji pracovnice z vyššího patra, která zaslechla podivné zvuky. Okamžitě se tam vydala a dívky se rozprchly," pokračoval.

[chooze:article;value:554409]

​Na místo byla údajně okamžitě přivolána policejní hlídka a sanitka. Napadená žena měla mít v obličeji modřiny a podlitiny a musela se podle deníku nechat ošetřit.

"Nemůžu poskytnout další informace o průběhu vyšetřování, aby nedošlo ke zmaření probíhajících vyšetřovacích úkonů," uvedla pro TN.cz mluvčí slovenské generální prokuratury Zuzana Drobová.

[chooze:article;value:553542]

​Slovenská reedukační centra jsou dlouhodobě vnímána jako problémová. Mělo v nich docházet k sexuálnímu zneužívání, neobjektivnímu prodlužování pobytu a v některých střediscích měly být děti využívány k manuální práci, napsal deník Pravda s odvoláním na slovenskou generální prokuraturu.

Útok mečem v Londýně nepřežil 13letý chlapec. Policie agresora zadržela (04/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.