Brutální útoky v Praze. Policisté zadrželi podezřelého

[chooze:gallery;value:34602]

"Kriminalisté stále pracují na objasnění případu, kdy neznámý muž zaútočil sekerou na ženu, která šla v Hostavicích po ulici s kočárkem," informovali policisté na sociální síti X"Případ je kvalifikovaný jako pokus těžkého ublížení na zdraví," doplnili.

Zároveň v pátek vyšetřovali napadení několika lidí v Kunratickém lese. Na svědomí je podle nich měl stejný člověk. "Policisté právě zadrželi muže podezřelého z napadení několika lidí v Kunratickém lese a ženy napadené sekerou v Hostavicích," uvedli v pátek.

Muž podle kriminalistů zaútočil například na seniora, který v lese běhal. Toho museli záchranáři převézt do nemocnice na ošetření. Do pátrání se zapojil i policejní vrtulník.

"Záchranáři měli v péči přibližně 70letého muže s otevřeným poraněním hlavy, přičemž po primárním ošetření byl pacient při vědomí transportován na nejbližší traumatologickou ambulanci," potvrdili záchranáři.

[chooze:article;value:538911]

Možná souvislost s vraždou

Ve čtvrtek pražští kriminalisté vyšetřovali i nález mrtvého muže u Kyjského rybníka. "Byl kvalifikovaný jako vražda," oznámili v pátek.

"Protože je to vzdušnou čarou asi 1,3 km od místa útoku sekerou, musíme se zabývat i skutečností, že spolu mohou případy souviset. V tuto chvíli ale není žádná přímá indicie, že by tomu tak bylo," dodali.

Podezřelá smrt v Praze. U rybníka ležel mrtvý muž, zasahuje tam policie:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.