Brutální vražda v Bratislavě. Muž měl zabít svou matku a pak jít do hospody

[chooze:gallery;value:35035]

"Policisté bratislavské kriminálky se od úterního večera intenzivně zabývají vyšetřováním okolností případu, ke kterému došlo na Námestie hraničiarov v městské části Petržalka," informovala o případu bratislavská policie ve středu na facebooku.

Podle informací médií se jednalo o rodinnou tragédii. 47letý muž měl ubodat svoji 73letou matku v bytě ve druhém patře bytovky. K incidentu mělo dojít v úterý večer krátce po 18. hodině, píše web noviny.sk.

Poté muž byt údajně opustil a zamířil do nedaleké hospody, kde se měl ke svému činu přiznat otci. Následně se měl prý vrátit zpět do bytovky, kde údajně spáchal sebevraždu skokem z prvního meziposchodí.

[chooze:article;value:544844]

"Lékař na místě konstatoval smrt 73leté ženy s bodnými poraněními v oblasti krku a 47letého muže, který utrpěl zranění neslučitelná se životem po pádu z výšky," informovala mluvčí záchranářů Petra Klimešová.

Obyvatele domu incident šokoval. Zavražděnou ženu popisovali jako příjemnou důchodkyni. "Plakala jsem v autě a jsem otřesená ještě teď," řekla jedna z obyvatelek domu.

Se synem, který údajně pracoval jako kurýr a před časem prý přišel o práci, se ale měli často hádat, píše web topky.sk. "Uměla být velmi příjemná, ale i generál. Se synem se nonstop hádali a potom ho vyhazovala z bytu. Hlavně proto, že se v jednom kuse choval jako jeho otec," prozradil jeden ze sousedů.

"V této souvislosti bylo ze strany vyšetřovatelů zahájeno trestní stíhání ve věci trestného činu vražda a trestní stíhání ve věci trestného činu zabití. Další informace poskytneme, jakmile to situace umožní," uzavřela policie.

Velká pátrací akce v Kunratickém lese. Muž tam přepadl a znásilnil ženu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.