Brutální Výměna a život po ní: Náhradní manžel prý chtěl Zuzanu do postele

K několika konfliktům ve středeční Výměně došlo mezi Petrou a Romanem. Jeden z prvních byl kvůli tomu, že Roman nepřipoutal svou tříletou dcerku při jízdě autem. "Jsem nezodpovědný a uznávám, že malou jsem připoutat měl. Ale že jsem tyran nebo feťák, to vůbec. Vůbec mě neznají," reaguje Roman zároveň na reakce lidí, kteří už Výměnu viděli. 

​Zuzana ale prozradila něco, co ji prý hodně zasáhlo. "Nelíbilo se mi, že mi náhradní manžel nabízel, že se spolu můžeme vyspat bez toho, aby se to někdo dozvěděl. Nadhazoval mi to každý den. Mezi osmi očima jsem to neřekla, protože jsem jim nechtěla ničit manželství. Ona sama Petra musí přijít na to, že je takový," překvapila Zuzana.

[chooze:article;value:491193]

Na konci Výměny to vypadalo, že si Zuzana není jistá, jestli s Romanem vůbec zůstane. Přesto spolu stále jsou. "Miluju ho. Teď už mám víc volnosti," řekla Zuzana. "Uvědomuju si určité věci, teď Zuzaně důvěřuju víc," prozradil Roman s tím, že se u nich doma změnilo ještě to, že bydlí ve větším a lepším. 

Na druhé straně se na Výměnu vzpomíná doteď. "Bylo to brutální a masakr. Vzpomínáme na to pořád. Podle mě by Roman potřeboval nějakého odborníka, nemá to v hlavě v pořádku. Myslím si, že takhle by se neměl chovat. Já být Zuzana, tak bych od takového muže už dávno odešla," nechala se slyšet Petra.

[chooze:article;value:490165]

Ta si v druhé rodině rozuměla nejvíc s 19letým Tondou. "Máme na sebe kontakt a domlouvali jsme se, že by k nám mohli o prázdninách s Béďou přijet třeba na víkend," těší se Petra.  

U Zuzany a Jirky nebyly žádné výraznější konflikty, ale z některých věcí zůstával Jirkovi rozum stát. "Zuzana mi říkala, že má hledáček v telefonu a vyznačenou trasu, kam může chodit se psem. Vypadala, že by od něj chtěla odejít, ale asi se nechce snažit to udělat," zmínil Jiří. 

Na závěr oznámila Petra s Jirkou radostnou novinu. "Chceme to stvrdit, budeme se zanedlouho brát, pro nás to mělo velké plus. Loňský rok byl pro nás hodně kritický, teď to začíná vypadat na lepší časy. Doufáme, že se podaří druhé dítě a bude to vše akorát lepší," uzavřeli šťastní snoubenci.

Podívejte se, jak na Výměnu vzpomínají Petra s Jiřím:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.