Brutální zranění Žbirkovy vnučky má dohru. Promluvila vdova po Mekym

O Dominice, která za záhadných okolností utrpěla vážná zranění a má za sebou tři operace mozku, se v posledních dnech psalo jako o nevlastní vnučce legendárního slovenského zpěváka Mira Žbirky. Jeho manželka Katka se tak rozhodla promluvit. Nevlastní vnučkou by prý Dominiku nenazvala.

"Dominiky mi je, samozřejmě, velmi líto a pře jí brzké uzdravení. Ale vůbec se neznáme a viděly jsme se jen jednou," řekla Blesku. S Dominikou se prý navíc osobně setkala už před dlouhými 25 lety na svatbě Mekyho dcery Denisy z prvního manželství.

"Když se (Denisa) tenkrát vdávala, její nastávající byl rozvedený a Dominika je jeho dcerou z předchozího manželství. Asi bych jí úplně nenazývala nevlastní vnučkou Mekyho, to tak opravdu není,“ dodala vdova po legendárním zpěvákovi. Co se ale v osudný den stalo, prý netuší.

[chooze:article;value:557137]

Dominiku našli 1. května s těžkými poraněními v kaluži krve v podjezdu v Novém Městě nad Váhem. Po převozu do nemocnice podstoupila tři operace mozku a o život bojuje už tři týdny. Její stav se ale zatím nezlepšuje.

Její stav se je sice stabilizovaný, ale i nadále velmi vážný. Lékaři tak rodinu upozornili, že musí počítat se vším. "Ano, máme počítat s horší možností," potvrdila slovenskému webu pluska.sk její sestra Sarah.

Incident vyšetřuje slovenská policie. "Policie začala trestní stíhání ve věci přečinu ublížení na zdraví. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování zatím nebudeme poskytovat další informace," řekla policejní mluvčí Katarína Kuzmová. "Udělala jsem víc než policie. Ta se dostala jen ke kamerám, já našla svědky, s kým Dominika byla a s kým mluvila až do chvíle, než ji našli," tvrdí Sarah.  

Rodina Dominiky se tak snaží přijít na to, co se stalo, na vlastní pěst. O sebevraždu se totiž podle nich nejednalo. "Nikdy by nespáchala sebevraždu. Moje sestra se má tak ráda, že by to neudělala, v životě by se nezabila. Nikdy," zdůraznila Sarah. 

Muzikant se zástupem jedinečných hitů. Připomeňte si život Mira Žbirky (07/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.