Buďte v teple a v klidu s ekologickým a hypoalergenním topením AENO – úspora nákladů až 50 %

Funguje zcela jinak, než jsme zvyklí. Využívá infračervené záření, které nevíří okolní prach (jedná se tedy o hypoalergenní vytápění), nevysušuje vzduch, nevytváří škodliviny a hlavně – neobtěžuje žádným hučením nebo zápachem. Dalším zásadním rozdílem od klasických topení je, že toto ekologické topení neohřívá vzduch v místnosti, ale ohřívá přímo věci v ní, jako je podlaha, nábytek a zdi. Takže když vejdete do místnosti, máte pocit, že se aklimatizujte přirozeněji, jako kdybyste se hřáli na sluníčku, a to bez škodlivého záření. Díky tomu vytápí prostor efektivněji, příjemněji a rovnoměrněji. Z toho plyne další výhoda a to, že když chcete vyvětrat, nepřicházíte o tolik tepla, protože vzduch v místnosti je ohříván až sekundárně.

A co je pro nás v topné sezóně nejdůležitější? Samozřejmě spotřeba. S chytrým topením od AENO můžete ušetřit až 50 % energie a to opravdu není málo. Když máte nastavený termostat např. na 22-24 °C, topení se při dosažení této teploty automaticky vypne a vy tak nemusíte mít obavy, že plýtváte energií.

Pokud máte děti, jistě oceníte možnost nastavení pojistky, takže se nestane, že by děti mohly topení omylem zapnout. Vše lze ovládat v mobilní aplikaci. Pokud by např. spadlo nebo se převrátilo, automaticky se hned vypne, spustí alarm a odešle upozornění na chytrý telefon.

Ovládání topení i aplikace je velice jednoduché a v češtině (kromě dalších několika jazyků). Přes aplikaci lze topení zapnout a vypnout na dálku, nastavit si teplotu, plán na celý den nebo sledovat spotřebu. Pokud odjíždíte na dovolenou a zapomněli jste ho vypnout, žádný problém, vyřešíte to na dálku. Nebo se naopak vracíte z lyžovačky? Uděláte si s předstihem doma teploučko.

Máte-li více chytrých produktů od značky AENO, jako například robotický vysavač nebo mixér, můžete vše pohodlně ovládat z jedné aplikace.

Pokud možnost dálkového ovládání neoceníte, můžete si zvolit typ, který lze ovládat také přes LED displej na panelu topení. LED displej je součástí modelů GH3S, GH4S a GH5S (liší se pouze v barevnosti). Modely GH1S a GH2S lze naopak ovládat pouze přes aplikaci.

Co vás jistě také potěší, je tenký, minimalistický design, který se hodí do každé místnosti. Topení můžete položit na zem nebo ho umístit na stěnu – horizontálně i vertikálně. Vše potřebné k připevnění je součástí balení. Stačí ho zapojit do zásuvky, stáhnout aplikaci a během chvíle máte vše nastavené.

K dostání je například na Alza.cz, Datart.cz a dalších obchodech i e-shopech s elektronikou.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.