Bujará svatba v Ulici: Natáčení zabralo tři dny a herci se potýkali se zimou

Svatba Jirky a Gábiny byla natolik honosná, že natáčení zabralo štábu a hercům celé tři dny. Na place se v jednu chvíli sešlo 33 herců a několik kilogramů jídla. Jediné, co svatbu tak trochu znepříjemnilo, bylo nevlídné počasí.

"Když jsme měli první den, tak bylo krásně, to šlo. Naštěstí to bylo první den, kdy jsme točili svatbu venku zrovna. Teď se hodně ochladilo, takže máme letní oblečení, pod tím jsme nacpaní, máme tam, co jde," popsala herečka Alena Štréblová.

[chooze:article;value:560770]

​Uspořádat svatbu nebylo jen tak. Několikrát do toho hodili vidle rodiče Hermana a Gábiny. "Svatba se několikrát odkládala, pak se rušila, protože rodiče nám trochu zlobili," řekl herec Jan Holík.

Přestože to mezi Markem Vašutem, otcem Hermana, a Janem Holíkem, Hermanem, v seriálu vře, mimo kamery je to úplně naopak. "My se normálně můžeme v pohodě a jako kolegové spolu fungujeme úplně perfektně," vysvětlil Holík.

[chooze:article;value:560253]

​A jak se se svatbou vyrovnává matka Gábiny Milena Pumrová? Věrní diváci Ulice už asi tuší, že se to bez velkých emocí neobešlo. "Má tam hodně emocí, je dojatá, takže to znamená, že křičí, pláče a všechno dohromady," popsala její představitelka Štréblová.

"Mastný má pochopitelně na všechny věci opačný názor než ostatní, ale jinak se taky přistihne, že ho to vzalo," dodala.

Vztah Mileny a Radka Mastného je proslulý svými neustálými dohady a konflikty. Atmosféra na svatbě je ale obměkčila natolik, že na své problémy brzy zapomněli.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.