Bulharskou pláž rozdělili do dvou zón. Diskriminace, zlobí se pobouření turisté

S fotkou placené pláže See me beach, na které jsou umístěny rozdělovací cedule, se pochlubil jeden z turistů na facebooku. Jedna část pláže je určena pro rodiny s dětmi, druhá pak pouze pro dospělé.

Většina lidí nápad kvituje. "Jako otec dvou dětí toto naprosto podporuji. Před lety, než jsem děti měl, jsem usilovně hledal místa, kde se nepohybují. Chtěl jsem odpočívat, a ne poslouchat jejich křik," uvedl jeden z komentujících. "Nikdo není povinen poslouchat jejich hysterii a hrubý slovník," dodala další.

[chooze:article;value:566517]

Někteří však tento krok považují za diskriminaci. "Problém není v dětech, ale ve vašich nervech. Když chcete mít klid, zůstaňte doma," zněl jeden z komentářů. "Předpokládám, že kdyby na pláž nesměla zvířata, byla by to Sodoma a Gomora, ale jakmile jde o děti, tak to diskriminace není," dodal další z turistů.

Do diskuze se nakonec vložili i zástupci pláže See me beach. "Právo na volbu není diskriminace. V areálu s dětmi je dětský koutek, kde si mohou najít kamarády a zároveň nikoho neobtěžují. Také zde nejsou ženy nahoře bez, vodní dýmky a hudba je tišší," uvedli.

[chooze:article;value:568317]

"Zónu bez dětí, ač je to zřejmě k neuvěření, využívají většinou rodiče, kteří nechali děti u prarodičů a hledají klid na duši. Snažíme se potěšit všechny naše zákazníky, tedy s dětmi i bez dětí," doplnili.

Hrůzná smrt Čecha na bulharské pláži. U mrtvoly si přes hodinu hrály děti (07/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.