Bulvár řeší údajnou Okamurovu milenku. Předseda SPD vysvětlil, co s ní dělá

"Náš tajný zdroj lídra SPD před několika dny natočil na hlavním nádraží v Praze, kde si Okamura vyzvedával výrazně mladší ženu, kterou políbil a pak si ji odvezl neznámo kam," uvedl ve středu web Expres.cz.

Článek doprovází fotografie a videa dokumentující setkání Tomia Okamury s mladou ženou, údajně Karolínou.

Už v polovině června přinesl podcast Freak Show rozhovor s Vojtou, který v té době byl ještě manželem atraktivní ženy a otevřeně komentoval její údajný vztah s předsedou druhé nejsilnější opoziční strany v Česku a obával se o osud svého tříletého syna.

[chooze:article;value:515605]

"Ten Tomio ví, že ona je matka, a dokáže s ní jet někam na týden, když ví, že má doma syna. To je něco strašného," uvádí mimo jiné Vojtěch ve videu. "Řekla, že se milují. Ale nevím, jestli by Tomio Okamura při jeho postavení mohl dát mému synovi svůj čas. On (malý chlapec, pozn. red.) potřebuje, aby se mu někdo věnoval každý den strašně moc," dodává.

Jen kamarádka, tvrdí Okamura

​Politik ale existenci údajného vztahu popírá. "Žádný vztah nemám a všechno je to kachna. Jak to má Karolína doma, nevím a nechci to ani hodnotit. Já sám jsem přes dvacet let rozvedený a vím, že emoce v těch vztazích mohou být takové, že se hledají důvody všude možně," vysvětluje pro TN.cz opoziční politik, kde se mohla slova Vojty vzít.

"Mrzí mě, že si bulvár vymyslel věc, která poškozuje někoho dalšího," stěžuje si.

[chooze:article;value:414036]

Pana Vojtu, bývalého manžela Karolíny, prý Okamura nikdy neviděl. "Akorát vím, že ona si před půl rokem podala žádost o rozvod. Když jsem dnes viděl nějaký článek, tak mi je té dívky opravdu líto. My jsme jenom kamarádi," uvádí jeden z čelných opozičních politiků.

A vysvětlení má i pro setkání se ženou na hlavním nádraží. "Ona je moje kamarádka a v taškách měla věci pro malé dítě a svého tátu, který bydlí v Praze. My se známe asi rok a ona mi občas pomáhá s videi na tiktok a náš údajný vztah si vymyslel bulvár," říká předseda SPD s tím, že je mu 51 let, žije sám a věnuje se seriózní práci.

"Náš pracovní vztah ale bude předpokládám pokračovat. Ona má zase připravené nějaké nápady na tiktok a pomáhá mi s trendy, kterým já nerozumím. Jsme v kontaktu, protože ona je autorkou některých videí s rekordní návštěvností. Jen třeba videoparodie Volá mi Pekarová má na mých sítích přes milion zhlédnutí a hodně oblíbená je i další parodie Volá mi Fiala," dodává Okamura.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.