Byla to hodina pekla. Kapitána Dema na koncertu vypískali jeho fanoušci

[chooze:gallery;value:31678]

Kapitán Demo dostál svému slovu a předvedl show plnou překvapení. V sobotu večer zpěvák ve společnosti svých fanoušků pokřtil nové album Mistr Světa Všeho. Jenže v první hodině koncertu jim naservíroval originální program, na který ale lidé nebyli připraveni. 

Jedním z jeho předskokanů byl totiž patnáctiletý rybář Matěj Houška, který před několika tisíci diváky vedl bezmála patnáctiminutový monolog o rybaření a zálesáctví. Po jeho vystoupení následovalo ještě desetiminutové video, ve kterém Kapitán Demo sedí na gauči a vychutnává si s přáteli chvilku klidu a praskání bublinkové fólie. To už některým fanouškům docházela trpělivost a své podráždění začali projevovat naštvaným pískotem.

[chooze:article;value:501797]

"Takhle dlouhý začátek koncertu jsem ještě nezažila. Byla to hodina pekla," řekla se smíchem jedna z přítomných žen. Desítky minut čekání se však vyplatily, Kapitán Demo si jen připravoval půdu pro megalomanský start. O2 arenu rázem ovládl svým velkolepým příchodem, při kterém ho doprovázela taneční skupina a další efekty. Během koncertu dokonce využil i boxerský ring.

Večer se tak nesl v opravdu velkém stylu. Kapitán Demo ho pojal jako "svatební afterparty". "Já už jsem si v životě všechno splnil, ale jediný, co jsem pořád odkládal, byla svatba. Dnes žijeme ve 21. století, tak stejně jako se můžou brát osoby stejného nebo podobného pohlaví, tak se můžou oženit a vdát i stroje, budovy nebo věci," svěřil se uvedl hudebník svůj koncert.

[chooze:article;value:491133]

"Já jsem si vzal to nejkrásnější auto na světě a má to hned několik výhod: za a) do ničeho mi nekecá, za b) nemusel jsem s ním podepisovat předmanželskou smlouvu, za c) až mě začne s**t, tak ho vyměním za mladší a nemusím nikomu nic vysvětlovat,“ řekl v nadsázce Kapitán Demo. Jako hosté s ním vystoupili například Zdeněk Godla nebo Jan Bendig.

Podívejte se na druhou část koncertu Kapitána Dema. Pro fanoušky připravil velkou show:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.