Být v naší rodině není lehké, pláče Prachařová. Už nechci slýchat, že stojím za nic

[chooze:gallery;value:36408]

Zdá se, že být dcerou Dany Batulkové a Davida Prachaře, mladší sestrou Jakuba Prachaře a nevlastní dcerou Lindy Rybové není zrovna nejsnazší. Ačkoliv Mariana Prachařová svou rodinu miluje a nikdy by ji nevyměnila, čelí neustálému porovnávání s úspěšnými příbuznými, což je prý neúnosné. 

"Já jsem si nevybrala, do jaké rodiny se narodím. To, že je moje rodina nějakým způsobem známá a že mám rodiče a bráchu, kteří jsou skvělí herci a moderátoři, to neznamená, že já půjdu v jejich šlépějích a že budu dělat to stejné," svěřila se influencerka ve videu na youtube.

[chooze:article;value:562011]

Rozhodla se lidem na sociálních sítích, kteří jí mnohdy píší ošklivé věci, objasnit svůj úhel pohledu. "Upřímně není jednoduché vyrůstat v takové rodině, a ne proto, že by mi rodiče dávali nějakým způsobem najevo: dělej to, ty nic neděláš, my jsme lepší, ne. Ale spíš to okolí, to očekávání, srovnávání," popsala Mariana.

Naznačila, že dlouhodobě musí žít ve stínu svého staršího bratra Jakuba, což jí lidé předhazují. "Já mám úspěšného bratra a je pro mě samozřejmě hrozně těžký to, když mě s ním někdo srovnává. My jsme dva úplně odlišní lidi a tohle je úplně zbytečný. Já si nepotřebuju číst o tom, že moje rodina je skvělá a já stojím vlastně za nic a že nic nedělám a kdybych nebyla jejich dcera, tak bych nebyla tam, kde jsem," svěřila se.

[chooze:article;value:562022]

Úspěšnou kariéru influencerky si prý vydobyla pílí a snahou. "Myslím si, že jsem docela workoholik, pracující člověk, který se snaží. Chodila jsem i na terapie a k psychologům a není pro mě prostě jednoduchý pocházet z takové rodiny, je to velký tlak. Já už nevím, co bych k tomu víc řekla, já jsem z toho vždycky taková naměkko," dodala se slzami v očích.

Zdůraznila však, jak moc je za své příbuzné, které miluje, vděčná. "Já jsem strašně vděčná za to, z jaké rodiny jsem, ale je to opravdu občas těžké na psychiku. To je důvod, proč odjíždím do zahraničí, tam budu konečně anonymní a budu tam v tomhle svobodná," uzavřela. Rodina ji v v kroku odjet do Londýna prý plně podporuje.

David Prachař otevřeně: Popsal natáčení v Itálii i názor na Bartošovou (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.