Bývalá moderátorka TV Nova o velkých potížích: Po porodu stále není v pořádku

[chooze:gallery;value:35155]

​Pro Shopaholic Nikol nebyly začátky mateřství nijak jednoduché. Kromě traumatu, jež pro ni představoval desítky hodin trvající porod, se také potýkala se zdravotními obtížemi. Některé z nich se na ní stále podepisují.

Influencerka popsala, že si stále všímá vypadaných vlasů. Rozhodla se proto navštívit kadeřnici. "Konečně jsem byla na vlasech. To padání po porodu mi vytvořilo tak šest různých délek a už to chtělo fakt srovnat," svěřila se Čechová na instagramu.

[chooze:article;value:548522]

Chvíli zvažovala, že by si účes nechala radikálně zkrátit, jenže v delších vlasech se prý teď cítí přirozeněji. "Ale nakonec jsem mikádo nechtěla, protože jsem si zvykla na ty delší vlasy a cítím se v nich dobře," podělila se Shopaholic Nikol o své rozhodnutí.

Přestože stále prochází některými komplikacemi, netají se tím, že dělat maminku malému Hugovi je pro ni velkou radostí. Chlapeček navíc dělá různé pokroky. "Hugo se začal snažit léztA nejdůležitější jsou teď kameny a hra Bum," doplnila influencerka.

[chooze:article;value:577316]

Během mateřství se snaží stále pracovat, někdy je to ale trochu boj. "Člověk chce natočit video a zjistí, že má přesnídávku na koleni. Ale matky jsou vždy připraveny," zmínila se před časem, s jakými obtížemi se dennodenně setkává.

Shopaholic Nikol má za sebou složité období: Mateřství není taková hračka (9/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.