Bývalá moderátorka TV Nova v krizi: Po drsném porodu ji zničilo šestinedělí

[chooze:gallery;value:35155]

​Ač si někteří sledující myslí, že Shopaholic Nicol zvládá mateřství i práci na jedničku, influencerka prochází náročným obdobím. "Tohle netočím, že se chci politovat. Vybrala jsem si sama, že budu u mateřství pracovat. Jen mi často píšou maminky, že nechápou, jak to všechno zvládám, tak jen, že to občas taky pěkně drhne. Jako poslední dny," napsala v příběhu na instagramu.

Rozhodla se být ke všem upřímná a popsat pocity, které prožívá po šestinedělí. "Přijde mi, že stále mám hormony rozházený ze šestinedělí, protože přijde sebemenší krize a já brečím," vysvětlila bývalá moderátorka.

[chooze:article;value:547865]

​Připustila, že se ani po dvou měsících od porodu necítí úplně sama sebou. "Ale každý mi říká: 'Vydrž, je to období!' Tak držím a těším se, až zase budu na sto procent ve své kůži," dodala Shopaholic Nicol.

Pár týdnů po narození syna totiž sdílela, že bojuje s psychickými problémy. Omluvila se dokonce svým příznivcům, že nevydá podcast o svém porodu, aby měla prostor se s nepříjemným zážitkem vyrovnat. "Upřímně je to to poslední, na co teď myslím, naopak se snažím to trauma celou dobu co nejvíc vytěsnit z hlavy," svěřila se a dodala, že možná kvůli negativním pocitům zamíří na terapii.

Cameron Diazová je podruhé maminkou. Syna porodila v 51 letech (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.