Bývalí Agáty Hanychové jsou zajedno: Nemáme potřebu sdílet nic hezkého

[chooze:gallery;value:29863]

Vyznat se v milostných partnerech Hanychové začíná být těžším hlavolamem než vyndat ježka z klece. Modelka je v showbyznysu známá tím, že muže střídá raketovou rychlostí. Jenže v posledním roce to vypadalo, že s Jaromírem Soukupem to bude jiné a že se konečně usadí. Bohužel ani tento vztah, kterému všichni drželi palce, nevyšel a influencerka v neděli oznámila rozchod.

Proč to Hanychové stále nevychází, zůstává záhadou. Její bývalí se podělili o to, jak na modelku vzpomínají. Mají s ní ale většinou přátelské vztahy. "Potkali jsme se ve fitku. Jsme pořád kamarádi, protože nejsme idioti. Ale nehledejte v tom další vztah. My jenom chodíme do stejného fitka, protože když jsme spolu chodili, tak jsem Agátě sehnal fitko a ona tam chodí nadále," vysvětlil Adam Raiter.

[chooze:article;value:520684]

O důvodu rozchodu se však zdráhal mluvit. "Já jsem se k tomu nevyjadřoval nikdy, takže s tím ani nehodlám začínat. To už je dávno pryč," řekl s respektem ke své bývalé partnerce. Podobný vztah s ní má i lékař Alex Nikov, se kterým Hanychová několik měsíců žila.

"Já samozřejmě můžu říct něco hezkého, ale asi nemám potřebu, nemám tyto věci důvod sdílet. Mám s Agátou normální dobrý vztah, my jsme se vůbec nerozešli ve zlém. Je to mezi námi dvěma," reagoval lékař Andrej Nikov, se kterým byla modelka těsně před Soukupem.

[chooze:article;value:520596]

Za to někteří z jejích ex už na ni nemají ani pomyšlení. "Já se omlouvám, ale já jsem s rodinou na dovolené a řeším nějaké trable," svěřil se realitní makléř Zdeněk Turek. Jiní se o vzpomínky na modelku nechtěli dělit vůbec. Například závodník Honza Brabec po zmínce o Hanychové rovnou zavěsil. Jaromír Soukup telefon ani nezvedl a o rozchodu stále mlčí.

Osudoví muži Agátina života

Ztráta panenství

Všechno je jednou poprvé a i ostřílená divoška, jako je Agáta Hanychová, v milostném životě musela někde začít. O věneček ji prý připravil italský spolužák Donini. "Společně se mnou se na tom podílel můj italský spolužák Donini. Stalo se to ve Špindlu, v pokojíčku tři krát čtyři metry, kde právě spala jeho babička. Naštěstí nosila náramky od zápěstí až k lokti, takže jsme měli uši nastražené, jestli babička nechrastí čili jestli se nebudí," popsala Agáta v knižní zpovědi Diagnóza: Rebelka osudnou noc, která se udála v jejích 14 letech.

Rané začátky

Poté jí padl do oka zpěvák Sámer Issa, se kterým modelka chodila přes tři roky. V té době se měla vídat i s hokejistou Jiřím Hudlerem a následně Lukášem Krajíčkem.

Pokračování jejího milostného života je však opředeno tajemstvím. Mezi jejími partnery se prý měli objevit i muži jako Jaromír Jágr nebo Leoš Mareš. Pak do jejího života vstoupil motokrosový závodník Honza Brabec, který jí po roce vztahu dal podle Blesku zčistajasna kopačky.

[chooze:article;value:520949]

Miroslav Dopita

Po Brabcovi se Hanychová rychle oklepala a začala se vídat s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou. S ním ve svých pětadvaceti letech otěhotněla, a to jen po pár měsících vztahu. Z jejich lásky se narodil syn Kryšpín. Přestože to vypadalo, že je svatba na spadnutí, najednou se rozešli.  Agáta zprvu tvrdila, že za konec vztahu můžou Dopitovy nevěry, pak však otočila a omluvila se mu.

Jakub Prachař

Po fiasku s Dopitou tu pro Agátu byl její dlouholetý kamarád Jakub Prachař. Po čase mezi nimi přeskočila jiskra, a modelka se za něj dokonce v roce 2013 provdala. Po čtyřech letech manželství se jim narodila dcera Mia. Vztah se jim však rozpadl, údajně za to mohly nevěry. Pro rozvod byla i Žilková, která dceři pomohla Prachaře vyplatit.

Porozvodová jízda

Zklamání s Prachařem se Hanychová snažila překonat hned několika vztahy, ty však zpravidla trvaly jen pár měsíců. Opakoval se podobný scénář. Náhlé zamilování, velké vyznání lásky, naděje a nečekaný rozchod. Takto modelka vystřídala celou řadu partnerů. Jako první se po jejím boku objevil realitní makléř Zdeněk Turek, se kterým randila od listopadu 2019 do ledna 2020.

[chooze:article;value:519822]

Za pouhý měsíc po něm začala modelka chodit s kameramanem Markem Niessnerem, s ním byla až do dubna téhož roku. Po pár měsících následovalo vzplanutí s producentem Tomášem Sobolou. S ním byla dokonce několik měsíců, ale i přesto se jejich vztah rozpadl. 

Štafetu tříměsíční lásky převzal truhlář Adam Raiter, se kterým si modelka malovala slibnou budoucnost. Podle Blesku potkala však jiného truhláře, jehož kouzlu propadla. Po čase zjistila, že ani s ním to nebude fungovat, a začala tajně chodit s Janem Loskotem. Jenže ani on nepřinesl modelce kýžené štěstí. Poté následovalo randění se sportovcem Jiřím Hellerem.

[chooze:article;value:518089]

Po něm se na obzoru zjevil sympatický chirurg Andrej Nikov, se kterým se influencerka dokonce sestěhovala. Sympatický lékař, který měl dceru v podobném věku jako ona, se líbil i její matce. Vypadalo to, že to s modelkou myslí vážně a věnoval jí i prstýnek lásky, v červnu roku 2022 se ale rozešli.

Agáta Jaromíra Soukupa

Tentýž měsíc Hanychová šokovala oznámením, že tvoří pár s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Těm sice zprvu veřejnost moc naděje nedávala, jenže postupem času lidé uvěřili, že právě Soukup by mohl být pro modelku ten pravý. V první půlce dubna roku 2023 se jim narodila dcera Rozárka a vše se zdálo být růžové. Jenže na začátku září modelka překvapila zprávou, že i tento vztah je u konce.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.