Camilla šla s pravdou ven. Prozradila, jak se daří nemocnému králi

[chooze:gallery;value:31090]

​Královská rodina je v poslední době zahalena rouškou tajemství. Nejen, že fanoušci dychtivě vyhledávají nové informace ohledně princezny Kate, mnozí se strachují zejména o zdraví krále Karla III.

Nátlak veřejnosti, která zoufale touží dozvědět se víc, už zřejmě nevydržela královna Camilla. Na setkání s příznivci na britském ostrově Man podle deníku Daily Mail prozradila, jak se královi daří. Řekla, že se jejímu manželovi "vede velmi dobře".

[chooze:article;value:545945]

Šestasedmdesátiletá Camilla cestovala na ostrov Man podle deníku Hello! proto, aby oficiálně udělila statut města Douglas. Cestu podnikla jménem krále. Na místě poděkovala obyvatelům za vřelé přivítání a následně přečetla královu řeč.

​Král tamním obyvatelům vzkázal, že je mu "velmi líto", že se tak "mimořádné události" nemohl zúčastnit osobně. "Udělení statutu vašeho města je pro mě obzvláště mimořádné, protože vaše patentní listiny jsou jediné existující, které obsahují jak můj podpis, tak podpis mé zesnulé matky," stálo v proslovu.

Král se ale od svých povinností drží dál dlouhodobě, a to už od chvíle, co mu lékaři diagnostikovali rakovinu. Šokující novinu oznámil Buckinghamský palác na začátku února a dodal, že se monarcha stahuje z veřejného života.

Královská rodina není jen Karel III. a Camilla. Britové se více bojí o zdraví Kate, tvrdí historik:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.