Carmen Mayerová se na place potkává s rodinou: Tam jsou to jen kolegové, říká

[chooze:gallery;value:31351]

​Herečka Carmen Mayerová (78) prožila u divadla dle svých slov nádherná léta. "U filmu nebo v televizi jsem nějaké zvláštní příležitosti neměla, ale nelituji toho nebo mi to nescházelo, protože jsem měla ten život naplněný krásnou a zajímavou prací. Teď se nám právě daří na stará kolena a je to příjemné, jste ve věku, že si vás někdo přeje, to je pro starého člověka velice inspirující," říká.  

Odpočívat se tato herečka se španělsko-německými kořeny zatím rozhodně nechystá. Diváci ji tak momentálně mohou pravidelně vídat v seriálu Jedna rodina v roli šarmantní hraběnky v domově důchodců. Ve stejném seriálu září i její dcera Tereza Kostková. "Asi to byla jenom náhoda, že jsem zrovna i měla čas, protože mám hodně představení," míní Mayerová. 

[chooze:article;value:498266]

​V seriálu se před kamerou sice skoro nepotkaly, zato na jevišti si to náležitě užívají. Ačkoliv v tu chvíli prý ale nejsou matka s dcerou. Jakmile překročí práh divadla, stanou se z nich jen a pouze kolegyně. "My spolu hrajeme už mnoho let, divadlo máme, dokonce dvě představení s Terezkou hraji. Tam je pro mě jen kolegyní jako každá jiná mladá dívka," vysvětluje.

A stejně tak to má Mayerová i se svým manželem, hercem Petrem Kostkou. "Sice si o tom doma povídáme, ale tak naše rozhovory se celý život točí kolem divadla a kolem rolí. My tím žijeme, nejen na jevišti, ale i mimo," popisuje.

[chooze:article;value:494287]

​Právě téma rozvětvené rodiny jako v seriálu Jedna rodina je Carmen velmi blízké. I ona se svým manželem Petrem se ocitli v podobné situaci. Zatímco Mayerová přišla do manželství s jednou dcerou, on po smrti své první manželky zůstal sám s dvěma dcerami. Spolu pak mají Terezu.

"My to všechno známe, i když ne v tomto způsobu komunikace, to mi je cizí, ale v každém případě je to vždycky problém a je velice důležité vidět situaci z pozice těch dětí. To je nejpodstatnější a o to mi taky v životě vždycky šlo. Pro mě a mého muže byla základní otázka 'co děti'," uzavřela Mayerová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.