Celebrity na letošním Met Gala šokovaly: Odhalená prsa i kostým kočky

Letošní Met Gala bylo zasvěcené ikonickému módnímu návrháři Karlu Lagerfeldovi, jemuž mnozí z přítomných věnovali i své slavnostní modely. Jedno z největších překvapení si pro hosty přichystal americký herec Jared Leto. Na červeném koberci se podle CNN ukázal v gigantickém kostýmu kočky. Ta měla představovat Lagerfeldova milovaného mazlíčka, kočku Choupette. Herec si nejprve sundal hlavu kostýmu a poté si jej svlékl celý, aby předvedl elegantní černý outfit, ve kterém byl zbytek večera.

Poctu legendární Choupette se rozhodla vzdát i americká zpěvačka Doja Cat. Vítězka Grammy předvedla upnuté bílé šaty s kapucí a kočičíma ouškama. Mladá hudebnice doladila i ty nejmenší detaily, místo nosu si nechala udělat čumáček a na rukou měla drápky.

[chooze:article;value:502535]

Podle portálu Mirror svým originálním modelem šokoval také americký rapper Lil Nas X, který přišel od hlavy až k patě natřený stříbrnou barvou a byl pokrytý malými lesklými kamínky. Celý jeho outfit tak působil jako z jiné galaxie. 

Módní svět svými šaty rozvířila i herečka Rachel Brosnahanová. Ta vsadila na smyslnost a špetku nahoty. Na červeném koberci ukázala téměř vše, černé kamínky na průsvitných šatech zakrývaly pouze její bradavky.

[chooze:article;value:464827]

Rozruch vzbudila i legendární zpěvačka Rihanna. Ta na Met Gala dorazila se svým partnerem ASAP Rockym o něco později. Hudební ikona předvedla bílé šaty s mohutným květinovým vrškem, který zakryl její hlavu i celou horní část těla. Pro těhotnou Rihannu bylo letošní Met Gala plné dobrodružství, na slavnostním koberci na ni před zraky všech dokonce zaútočil šváb.

To nejlepší z letošního Met Gala, podívejte se na slavné v luxusních róbách:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.