Celebrity odhalily plány na finále mistrovsví. Jágr řekl, kdo rozhodne

Snad všichni Češi, včetně herců, zpěváků, sportovních legend nebo politiků, si nechtěli nechat ujít souboj o zlato se Švýcary. Sehnat lístky na finálový zápas bylo na poslední chvíli téměř nemožné. A to i pro slavné hudebníky.

"Lístky mi nevyšly. Je mi to líto, musím říct, ale máme doma opravdu velkou televizi, takže si to pustím. Mám i domácí kino, takže si to dám naplno, abych tam slyšel tu kulisu diváckou," popsal své plány rocker Petr Janda.

O tom, že je zpěvák Petr Janda velkým hokejovým fanouškem, není pochyb. Svědčí o tom i jeho bohatá sbírka hokejových předmětů. Vlastní například hokejku brankářské legendy Dominika Haška nebo rukavice útočníka Roberta Reichela.

[chooze:article;value:557260]

Na zápas se pečlivě připravoval také zpěvák Marek Ztracený. Ten vstupenky na utkání sehnal a připravil si na něj dres Dominka Kubalíka. Také on hokej silně prožívá.

"Nemohl jsem z toho postupu spát. Mám z toho hroznou radost. Jede se mnou rodina, můj syn, jsme natěšení, vytáhli jsme dresy. Nechám tam všechno. Mám i koncertní pauzu, takže tam opravdu můžu šílet," pochvaluje si.

Michal David si pak naplánoval sledování zápasu ze zahraničí. "Já teď odlétám na Tenerife fotit obal na novou desku, ale samozřejmě to budeme sledovat. Strašně moc se na to těšíme. Já budu hrozně držet palce, protože doufám, že Švýcary porazíme," prozradil.

[chooze:article;value:557299]

"Nejradši bych šla přímo do arény, ale vzhledem k tomu, že nás je víc a sledujeme to celá rodina vždycky pohromadě, tak jsme doma a dáme si k tomu dobré pití a jídlo a fandíme," tvrdí pak moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová.

Zápas budil také múzy. Známý muzikant Pokáč už dokonce složil na toto téma písničku. "Psalo mi hrozně moc lidí, jestli k tomu nechci složit písničku. Je to trochu narychlo, ale samozřejmě co není, může být, tak uvidíme," nechal se pak slyšet Ztracený.

Na zápas se těšili i politici. "Postup naší reprezentace do finále je obrovský úspěch, který si nechci nechat ujít a rád bych podpořil naše hokejisty přímo v aréně. Přeji jim do finále hodně štěstí, mohou porazit kohokoliv!" myslí si předseda vlády Petr Fiala (ODS).

[chooze:article;value:557216]

"Našim hokejistům budu fandit přímo v aréně. Já myslím, že dokázali neskutečné věci a už jsou pro nás všechny vítězové. Dokázali sjednotit národ a jsme na ně strašně hrdí," prohlásil pak předseda ANO Andrej Babiš.

K finále se vyjádřily také hokejové legendy. Třeba šampion z roku 1985 Jiří Králík. "Podle včerejšího utkání, kdy naši podali svůj nejlepší výkon, tak si myslím, že to bude jasné pro náš tým, protože naši kluci podali fantastický výkon. Švýcaři podle mě s Kanadou hráli takovou trošku bezzubou hru," myslí si.

"Pasta rozhodne finále. To by byla taková ta třešnička na dortu. Myslím si, že on prostě hrozně moc chce rozhodnout. Hraje výborně, hraje pro tým, a to by bylo opravdu takové razítko, že jsme nejlepší," tvrdí pak jeden z nejlepších hokejových útočníků všech dob Jaromír Jágr.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.