Céline Dion diagnostikovali vzácnou chorobu. Musela zrušit evropské turné

Kanadská hvězda Céline Dion oznámila světu smutnou zprávu. Lékaři jí diagnostikovali tzv. Stiff Person Syndrome (SPS). Toto velmi vzácné neurologické onemocnění způsobuje tuhnutí svalů a člověk kvůli němu nemůže kontrolovat vlastní pohyby.

"Už delší dobu mě trápí zdravotní potíže a je pro mě těžké jim vzdorovat a mluvit o nich," prozrazuje zpěvačka v emotivním vzkazu fanouškům. Jak sama říká, PSP postihuje zhruba jednoho člověka z milionu. "Už víme, co způsobilo křeče, kterými v poslední době trpím," vysvětluje Dion.

[chooze:article;value:448473]

Zpěvačka však fanoušky uklidňuje prohlášením, že má k dispozici velmi dobrý tým lékařů. Kvůli nemoci nicméně musela zrušit evropské turné, které plánovala na únor. Vystupovat měla i v Česku. O2 arena tak vydala tiskové prohlášení o přesunu termínu koncertu, který se měl původně uskutečnit 24. února 2023. Náhradní termín je zatím stanovený na 6. března 2024. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

"Bolí mě, že vám musím říct, že nebudu připravená v únoru obnovit evropskou část svého turné. Chybí mi vidět vás všechny, být na pódiu, vystupovat pro vás. Vždy dávám do svých koncertů 100 %, ale to teď bohužel není možné. Abych se k vám mohla vrátit co nejdříve, nemám teď jinou možnost než se soustředit na své zdraví. Mám opravdu naději, že jsem na cestě k uzdravení," řekla Céline Dion.

Zpěvaččin dojemný vzkaz si můžete poslechnout zde:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Céline Dion (@celinedion)

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.